Sunday, 10 July 2016

Kesälomamatkalla... Kotilaituri

Vihdoinkin! Kesälomakuvat on siirretty kamerasta koneelle ja niistä voi alkaa työstää blogikirjotuksia. Lapsi nukkuu ja istun mökin lasiverannalla enkä voisi kuvitella paljon parempaa paikkaa kirjoitella yhdestä ihanasta sisustuskaupasta johon törmäsin lomani aikana. Kummitätini asuu Turussa joten käymme siellä joka kesä ja siinä samassa pysähdymme aina erilaisissa kivoissa kohteissa. Monena vuotena olemme käyneet niin Naantalin Living Deauvillessa kuin Turun Aveliassakin. Viime kesän Avelia visiitti oli kuitenkin vähän mitäänsanomaton joten halusin tälle vuodelle uuden kohteen. Nopea googlaus "turun sisustuskaupat" tyylisellä hakusanalla ja kohde oli löytynyt...

Sisustus- ja lankakauppa Kotilaituri oli itse asiassa minulle osittain tuttu sillä muistin lukeneeni siitä muutamista blogeista jo joskus aikoja sitten. Muistin värimaailman olevan erittäin omaan makuuni sopiva - musta, valko, harmaa ja äiti innostui myös, kun kuuli sanan lankakauppa. :) Niinpä laitoimme uuden osoitteen (myymälä on muuttanut hiljattain...) navigaattoriin ja suuntasimme ostoksille.

Vain 15 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta, vähän ehkä keskellä ei mitään näin kaupunkilaisen silmin, löytyi tämä ihanuus. Pihalla oli upeita kasveja sekä kukkia ja muutama tarkoin valittu kesäinen tuote. Vaikka ilmeisesti jollain bussikuormalla oli vaikeuksia ollut löytää paikkaa, minusta se näkyi kyllä ihan hyvin tielle ja niinkuin omistajakin kuului sanovan niin, jos löytää sen liikenneympyrän niin löytää kyllä kaupankin. Tosi on! Valikoimassa on todellakin sisustustavaraa, tämän hetken trendikkäimpiä kasveja, vaatteita sekä pehmeitä lankoja. Mustavalkoinen värimaailma täydentyi muutamalla värikkäämmällä afrokuvioidulla tyynyllä. Tykkäsin! ♥ Toinen värikkäämpi asia, josta tykkäsin todella paljon olivat upeat vähän ehkä harmaaseen taittavat vihreän sävyiset seinät. Heti rupesi tekemään mieli maalikaupoille. :)

Luulen, että annan kuvien puhua puolestaan... Valikoima on monipuolinen ja tuotteita löytyy sekä omaan kotiin, että lahjaksi. Itse ostin ihania puisia taloja - mustan, valkoisen ja puunvärisen. ♥ Täytyy vielä löytää niille paikka meidän olohuoneesta. Suosittelen, että lisäätte tämän ihanan kaupan yhdeksi kesälomamatkanne kohteeksi. Siitä on helppo jatkaa moneen suuntaan ostosten jälkeen, vaikka Raision Ikeaan lihapullille niinkuin me teimme. :) Toki nettikauppa palvelee myös mikäli ette itse paikalle pääse. Vielä viikon verran siellä lomaillaan, mutta sitten taas täydellä tohinalla eteenpäin.

Ihanat kuvioidut matot ja tuoksuvat timjamit sekä niille sopivat upeat ruukut

Tuo Kesäyö kynttilä tuoksui aivan ihanalle!!!

Superkauniita kylpyhuoneen kaunistajia. Sopisivat myös todella hyvin mökkiviemisiksi...

Kauniit betoniset alustat sopivat kynttilöille, saippuoille sekä myös vaikka koruille

Vähän vihreää...

Ripaus pinkkiä ja upeat ruukut

Voiko kauniimpaa asetelmaa ollakaan...
2 comments:

  1. Kiitos visiitistä ja kauniista sanoista <3 Ihanaa, kun löysitte vieraaksi ja tykkäsitte :) Se lämmittää suuresti! Erilaista on ollut pyrkimys rakentaa ja ilahduttaa, kun kuulee onnistuneensa <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eipä kestä. Toivottavasti pääsen pian uudestaankin käymään. Jäi niin monta ihanaa juttua vielä ostamatta. :D

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...