Sunday, 3 July 2016

Vihreää, oranssia ja sinistä...

Olipas kamala otsikko... Mahtoikohan kaikota viimeisetkin lukijat?! :D Toivottavasti ei. Ja täällä minäkin taas olen. Olin viime viikon mökillä ja pakkasin huolella mukaani kameran, laturin, läppärin jne. Ja kas vain, trasnferipiuha eli se millä kuvat saa kamerasta koneelle jäi kotiin. Se siitä bloggaamisesta sitten. Niin meni juhannus ja muut ihan ilman blogipäivityksiä. Nyt olen kotona ja ne kuvat ovat edelleen kamerassa. Nämä sain irti kännykästä, kun se vihdoin päivittyi wlan yhteyden myötä. Kyllä on elämä hankalaa ilman näitä nykypäivän mukavuuksia. :)

Nyt kuitenkin takaisin otsikkoon... Meillä on siis mökillä isompi mökki, jossa vanhempani nukkuvat sekä pienempi, vieraskäyttöön (lue minun käyttööni) tarkoitettu mökki. Olen sisustanut sen pääosin vanhoilla, kierrätetyillä huonekaluilla ja tyyli on tarkoituksella hyvin erilainen kuin kotona. Mieli lomailee heti, kun astuu sisään vähän romanttisempaan ja värikkäämpään ympäristöön. Sellaista mökillä pitääkin olla. Kaupungissa voi olla sitten vähän sliipatumpaa ja musta-valkoista, mutta mökillä on kiva leikkiä väreillä ja muistella huonekalujen ja tavaroiden tarinoita. Värimaailma on yleisesti rauhallinen - valkoinen, vaalea puu ja beige täydentyvät joka vuosi sitten jollain tehostevärillä. Tänä vuonna, kuten jo viime vuonna, mökillä on tehostevärinä vihreää. Sen lisäksi sekaan joutui vähän vahingossa ripaus oranssia, kun vein pikkuneidin Marimekko matkalaukun mökille koristeeksi.


Ehdin jo vaihtaa mökissä järjestystäkin (kyllä, teen sitä myös siellä) jolloin sängynpäätyyn jäi isompi tila. Mielestäni erittäin kiva. Pieni mökki tuntuu heti tilavammalta. Tavaraa nimittäin on aika paljon enemmän kuin joskus edellisinä kesinä. Mitenköhän niin on päässyt käymään... Täältä voi katsella vanhoja kuvia pikkumökistäni.


Pieni ripaus kotia on päässyt kuitenkin mökillekin mustien kehysten muodossa. Vaihdan niihin aina värimaailman sopivat kuvat, jotka olen repinyt sisustuslehdistä. Helppo tapa viimeistellä värimaailma. Hyllyllä asustelee myös pieni lintunen ja vähän kynttilälyhtyjä, vaikka en ole tainnut mökissä kertaakaan polttaa kynttilää. :D Tekstiilit ovat H&M Homen sekä Ikean. Kotona joskus olleita, nyt uuden elämän mökiltä saaneita.Sinistä väriä ei sentään enää mökistä löydy, vaan pihalta. Mökin vierestä kaadettiin alkukeväästä pari puuta ja kantojen nokkaan oli kiva laittaa ruukut kaunistukseksi. Äitini on todellinen viherpeukalo ja mökillä on toinen toistaan upeampia kukkaistutuksia. Suurin osa on eri sävyistä vaaleanpunaista, mutta mukana on myös valkoista, punaista sekä upeita korallinsävyisiä tulppaanipelargonioita. Vau! Niitä pitää ehkä hankkia kotiinkin. ;) Sinisiä ovat nämä ruukut sekä ihanat orvokit, joita poimin maljakkoonkin.Nyt täytyy kuitenkin keskittyä omaan kotiin ja laittaa täällä vähän paikkoja kuntoon. S on ollut viikon täällä yksikseen ja siltä täällä näyttääkin. Ha hah! Onneksi hän oli kastellut kukat... Tai no suurimman osan ainakin. Hopeaputous oli jäänyt huomiotta ja onkin nyt aika surkea ilmestys. Mahtaako se enää toipuakaan. No, positiivisena asiana oli kuitenkin herneiden itäminen sekä Kosmoksen monet uudet nuput. Hyvin toimittu siis. Ehkä jossain vaiheessa ehdin myös tutustua tarkemmin uuteen Dekoon ja siinä olevaan Asuntomessuliitteeseen. Siellä on aina upeita ideoita sisustukseen. Katsotaan mitä tällä kertaa löytyy...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...