Mä joka päivä töitä teen...

Ja nyt voin tehdä "töitä" eli askarrella, kirjoittaa blogia jne. aivan ihanassa ympäristössä. Kirjoituspöydän viereen seinälle laitoin ilmoitustaulun, jonka äiti päällysti pellavakankaalla ja tein hopeisesta organzanauhasta ripustusnauhan, johon voi laittaa vaikka kortteja, valokuvia tai muita inspiroivia kuvia. Klipsien molemmin puolin laitoin helmet, etteivät ne valu kaikki keskelle ja, että välimatkoja voi säädellä tarpeen mukaan.


Ja näin ihania kukkia sain etevältä tädiltäni, joka on töissä Kikan Kukka ja Lahja liikkeessä Salossa. "Ihan muuten vaan" hän sanoi, kun tiedustelin miksi sain kukkia. Kyllä minun mielestäni noin hienojen kukkien kanssa voisi vaikka mennä naimisiinkin. Vaaleanpunainen hortensia yhdistettynä valkoiseen harsokukkaan on niin kaunis ja aionkin kuivata kimpun, jotta siitä jää pysyvä muisto.


Ja tässä vielä viikonlopun löytö. Kaverin kaverin pihamyyjäisistä ostettu eteisen pikkukaappi. Jouduin vähän äidin kanssa siitä taistelemaan, mutta ainakin toistaiseksi se sai tulla minun eteiseeni. Katsotaan, jos se jossain vaiheessa vielä muuttaa äidin luo, mutta yritän ainakin pitää sen itselläni. On se sen verran ihana.

Löysin myös aivan ihanan makuuhuoneen lampun Salon Radiokirppikseltä. Se on musta pitsinen varjostin. Pitääkin laittaa kuva siitä pika pikaa.

Tänään ostin myös uuden kalenterin... Syksylle on jo ilmaantunut niin paljon ohjelmaa, että oli pakko hankkia uusi kalenteri mihin kaikki toinen toistaan ihanammat tapahtumat voi kirjata.
Tulossa mm.
  • 2.9. Ostosten Yö vanhassa Porvoossa
  • 10.-11.9. Kädentaitomessut, Wanha Satama
  • 17.9 Leimailutaivas, Masalan Aktia Sport Center
  • 18.9. Sisustajan Taivaan Syksyn kirppismarkkinat, Suvela
  • 8.-9.10. Helsingin Antiikki-, taide- ja keräilymessut, Kaapelitehdas

Comments

Popular Posts