It's ready...

Sohvani on vihdoin valmis! Viimeiset silaukset laitettiin sunnuntaina ja nyt olohuonettani koristaa upea ja ah niin mukava sohva. Entinen beige oli vaan väärän sävyinen. Niin turhamaista, tiedän, mutta sohva on kuitenkin niin iso asia kodissa, että sen pitää olla oikean värinen. Ja koska ostin sohvan käytettynä, ei minulla ollut sanavaltaa värin suhteen. Mutta nyt, taitavan äitini käsissä siitä on tullut juuri sellainen kuin toivoinkin.

Matkalla oli epäilijöitä, ensimmäisenä äitini, jonka mielestä tummanharmaa sohva olisi aivan liian tumma kotiini, mutta lopussa myös hän joutui perumaan sanansa. Se on kiva kontrasti muuten vaalealle sisustukselle ja tarjoaa kauniin taustan värikkäille tyynyille ja huoville. En voisi olla tyytyväisempi. 

Ja kun vielä Ikean löytönurkasta ostettu rahi verhoiltiin samalla kankaalla, sain sohvapöydän samaan sarjaan. Siihen voinkin nyt tehdä ihania asetelmia. Hopeatarjotin ja joulupallot ovatkin varmasti siinä heti pikkujoulun tietämissä.   

Ennen/Before


Jälkeen/After
Olen myös vihdoin saanut seinälle vanhan ikkunanpokani ja vanhasta lankusta tuli hylly. Ikkunan taakse laitan vielä valot ja maalaan hyllyn kannattimet valkoisiksi ja sitten alkaakin joulusisustus... Mitä siihen kuuluu, se on vielä vähän auki, mutta varmasti jotain ihanaa, punaista, pellavaista ja perinteistä. Millaista joulua teillä laitetaan?  

Comments

Popular Posts