Sunday, 2 August 2015

Uutta Newborn Exclusive mallistolta...

Olen kirjoittanut tästä ennenkin, silloin, kun ensimmäinen mallisto lanseerattiin. Nyt menossa taitaa olla jo kolmas ja se on aivan tajuttoman ihana, joten oli pakko taas jakaa tämäkin täällä. Varsinkin nyt, kun on omakin pikku pupu, jolle ostaa kaikkea kivaa. Kyseessä on siis H&M:n nettikaupasta saatavilla oleva, vauvoille suunnattu Newborn Exclusive mallisto. Mallistosta löytyy perusvaatteita, joita vauvat ensimmäisinä päivinä, viikkoina ja kuukausina tarvitsevat - bodyja, housuja, haalareita, jopa hoitolaukku löytyy valikoimasta. Materiaalina on pääasiassa luomupuuvilla, joka on pehmeää ja tuntuu mukavalta pienen vauvan ihoa vasten.

Tämän kertaisen malliston inspiraationa ovat olleet kuu ja tähdet. Niiden rinnalla on pientä graafista kuviointia. Todella coolia siis. Sopii ainakin meidän pienelle neidille aivan erinomaisesti.
Tein vähän kollaaseja (koska niitä on vaan niin kiva tehdä). :) Nyt vaan valitsemaan mitä sille omalle kullannupulle voisi hankkia. Meidän on ainakin aivan pakko saada nuo kuu ja tähdet seinätarrat. Siis aivan pakko!! Mitäs teidän on pakko saada? Lisää tietoa ja tuotteita löytyy täältä.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...