Saturday, 14 May 2016

Silmäniloa...

Äh, en ole taas ehtinyt bloggailla kokonaiseen viikkoon. Töiden jälkeen kotona odottanut pikkuneiti on vienyt kaiken ajan ja huomion. Siinä on kuulkaas blogiaika vähissä. Onneksi lauantaina voi valvoa vähän myöhempään ja nyt, kun pikkuneitikäinen jo uinuu unten mailla ehtii äitikin vähän puuhastella omia juttujaan. Minulla on aina keväisin kauhea koti/asuntokuume ja tälläiset kuvat eivät kyllä auta sitä sitten yhtään! Täytynee vaihtaa vähän järjestystä kotona, että saa taas vähän uutta ilmettä. Ha hah! Sitä uutta kotia, kun ei ole vielä(kään) näkyvissä.

Ei muuten tarvinnut kauaa etsiä, kun kirjoitettavaakin jo löytyi. Ruotsalaiset ne taitavat tuon asuntojen stailauksen ja jälleen kerran haluaisin jakaa kanssanne yhden aivan upean asunnon. Keittiö sai aikaan ensimmäiset huokailut ja ne jatkuivat kyllä aina kylpyhuoneeseen asti. Keittiössä on aivan upea ruutulattia, tiiliseinä, joita tunnetusti rakastan ja kauniit lasioviset kaapit. ♥ ♥ ♥ Niin kaunista!!! *huoh* 


Olohuone oli ihan ok. Sohvalla olevat tyynyt sekä iso taulu naisesta aiheuttavat pientä miinusta. Eivät olleet niin minun makuuni... :) Sen sijaan kaikista upeista viherkasveista - peikonlehdestä kaktuksiin tykkäsin erittäin paljon! ♥ Myös tuo senkki on aikas upea. Haluaisin kotiinkin senkin jonka päälle voisi aina tehdä erilaisia asetelmia. Nyt senkin virkaa hoitaa matala penkki. Se vaan alkaa olla vähän huono, kun pienet kädet ovat löytäneet sen päällä olevat esineet. Onneksi Kastehelmi tuikut ovat aika kestävää tavaraa. Ha hah!Makuuhuoneen tumma seinä sai myös sydämeni pamppailemaan. Se tekee huoneeseen ihanan hämyisän ja rauhallisen tunnelman. Seinällä olevat peilit ovat upean kauniit! ♥ Itse voisin käyttää vanhoja vintage peilejä samanlaisen asetelman tekoon, sillä minulla on niitä muutama kertynyt kokoelmiin. Kauniit lakanat ja tuoreet kukat viimeistelevät koko komeuden.Entäs sitten tämä kylpyhuone?! Se on täydellinen!!! On varmasti tiedossa kuinka paljon rakastan tuota tiililadontaa ja sillä on päällystetty kaikki kylppärin seinät. Voisiko mikään olla kauniimpaa?! Ei ainakaan minun mielestäni. Iso peili, kauniit purkit ja purtilot sekä pyyhkeet kruunaavat lookin. ♥ Kuvat löytyivät Entrance Mäklerin sivuilta, klik.
No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...