Tule tekemään löytöjä...

Tämän viikon lauantaina, 22.10, olen menossa ystäväni ja äitini kanssa Myyrmäen jalkapallohallissa olevalle Suurkirppikselle. Tällä kertaa en kuitenkaan ole menossa ostoksille, ainakaan tarkoituksella, vaan myymään ja ajattelin laittaa tänne vähän esimakua tarjolla olevista tuotteista. Jos vaikka kiinnostuit tulemaan paikan päälle tekemään löytöjä...  


Idea kirpputorille lähdöstähän lähti liikkelle, kun teimme koruja ja mietimme voisiko niitä myydä jossain. Niitä onkin nyt kertynyt aika kasa - pääosin rannekoruja, mutta myös muutama kaulanauha mahtuu mukaan.

Tekemiseen on käytetty makeanvedenhelmiä sekä tavallisia helmiäishelmiä, erilaisia lasihelmiä ja kristalleja ja viimeistely on tehty pääosin hopeisilla riipuksilla ja kimaltelevilla välihelmillä. Hinnat lähtevät liikenteeseen kuudesta eurosta ja rannekoruhan on todella helppo joululahjaidea perheenjäsenelle, ystävälle tai parhaassa tapauksessa, ihan vaan itselle!

Myyntiin tulee myös kortteja, kuten kuvassa näkyykin, ja leimailuja. Enimmäkseen omaksi iloksi ja ajankuluksi tehty, katsotaan, jos joku muukin tykkää ja tahtoo ostaa.





Myös näitä itsetehtyjä joulukoristeita myydään jonkin verran ja tietenkin mukaan mahtuu myös paljon ihania sisustustavaroita kolmen himosisustajan kodista.

Mukaan on pakattu ainakin jo paljon pieniä koriste-esineitä, kuten maljakoita, kynttilälyhty, säilytysrasioita jne., käsityökirjoja, vanha piianpeili, lasten ihanat tuolit ja vaikka mitä muuta.

Toivottavasti nähdään lauantaina!!!


Comments

Popular Posts