Mikä minusta tulee isona...


Viikonlopussa yksi parhaita juttuja on, että on aikaa itselle ja saa rauhoittua ja käyttää aikansa niinkuin haluaa. Olin lauantaina mökillä hommissa (lattian rakennusta, maalausta jne.) ja sunnuntaina Open House Helsinki tapahtuman tiimoilta pääsin käymään erilaisissa mielenkiintoisissa paikoissa - niistä postaus tulossa pian. Kaiken tämän lisäksi ja ehkä myös vähän siinä ohessa, ehdin ajatella kaikkea tärkeää... ja vähemmän tärkeääkin. :)

Tulevaisuus on pyörinyt mielessä aika paljon viime aikoina... Työn tiimoilta olen miettinyt mitä haluaisin tehdä "isona". En ole varma olenko maininnut, mutta olen siis visualisti/visualistien tiiminvetäjä isossa vaatekaupassa. Ja tykkään työstäni tosi paljon NYT, mutta en näe itseäni vaatekaupassa töissä enää neljäkymppisenä. Ja siksi mietinkin nyt, pitäisikö etsiä jotain muuta. Tai edes tehdä jotain suunnitelmia...

Luen ihaillen tarinoita bloggareista, jotka ovat tehneet bloggaamisesta itselleen ammatin ja saavat tehdä kaikkia oheisprojekteja kuten kirjoja, vaate/koru/asustemallistoja jne. Itse olen kuitenkin vielä aika kaukana siitä pienen blogini kanssa. :) Mutta aina saa ja pitää haaveilla, eikö niin?!

Jos saisin tehdä ihan mitä vaan... Tämä onkin hauska ajatus... Haluaisin ehkä eniten oman sisustuskaupan. Sellaisen kuin kaikki ne kauneimmat - Kantriina, Living Deauville jne. Siellä voitaisiin myydä myös kukkia, omatekemiä korujani ja ihania paperitarvikkeita.

Tai sitten haluaisin töihin PR toimistoon. Erityisesti mieleni tekee tämänhetkisen työpaikkani PR osastolle. Vapaita paikkoja ei vain tunnu tulevan millään. Lontoossa olinkin töissä PR toimistossa, joka edusti mm. Dyrberg/Kern koruja sekä muotisuunnittelija Diane Von Furstenbergia. Tykkäsin olla siellä, mutta vaihdoin sitten sieltä Topshopiin. Eli työhistoriaani mahtuu kaikenlaista mielenkiintoista ja ihanaa, mutta olisi kiva, että tulevaisuudessakin olisi jotain ihanaa edessä.


Tässä ihanan inspiroiva kuva ruotsalaisen Alvhem Mäklerin sisustusmyymälästä. Kivoja tuotteita, esillepanossa olisi ehkä vähän parantamisen varaa, sanoo visualisti. Ha hah! Palatakseni vielä takaisin tuohon nykyiseen työhon... Tuntuu, että aika moni haaveilee tekevänsä jotain muuta kuin tämän hetkistä työtään, mutta aika harva tekee asialle mitään. Minun taitaa nyt olla pakko, kun olen siitä ruvennut täälläkin avautumaan. :) Olisi kiva kuulla kommentteja, jos muillakin on vastaavanlaisia ajatuksia. Tai vaikka saada neuvoja!



Comments

Popular Posts