DIY sunnuntai...

 
Huomenta! Harmaa sunnuntai aamu... Ei sentään sada, mutta ei tuonne ulos kyllä paljon houkuta lähteä. Joten voin tänään jatkaa kaikkia kivoja askartelu projekteja joita minulla on käynnissä. Muistattako, kun viime viikolla kerroin aloittavani joulukorttitalkoot? No, niin tehtiin. Kuva tuossa oikealla kertoo miltä näyttää, kun askarrellaan. :) En vain oikein mielestäni saanut mitään aikaiseksi. Luovuus oli vähän kadoksissa...


Nämä kaksi korttia olivat onnistuneimmat. Käytin suurimmaksi osaksi noita ruskeita korttipohjia. Ihan vaan, koska tykkään niistä eniten. Sitten vain jokin paperi alle (itselläni vaalea joulutekstein koristeltu paperi) ja ruskea tägi päälle. Leimat ja/tai tarrat voi tietenkin ihan oman maun mukaan valita. Laitoin vielä extrana tägin reiästä valkoista nauhaa ja pienet kulkuset nauhan päihin.



Eilen sitten teinkin vähän koruja. Ostin nuo peacemerkit Sinellistä pari viikkoa sitten ja nyt pääsivät vihdoin käyttöön. Käytin lasihelmiä, kristalleja ja ihan tavallisia papukaijalukkoja. Aika kivoja tuli, vaikka itse sanonkin. :) Ainakin minä käyttäisin niitä. Löytyykö muita, jotka tykkäävät??
 

Alakuvassa näkyy myös tuo yksi erilainen, joka on siis tehty kolmella erilaisella osalla - pieniä harmaita lasihelmiä, tummia kristalleja ja viimeisenä isoja harmaita lasihelmiä. Tykkään tehdä noita kolmiosaisia. Itseltäni löytyy aika monta käytöstä.
Osathan voi jakaa miten vain - näissä jaoin ne vain pienellä hopeisella siemenhelmellä, mutta esimerkiksi koristeellisempi hopeinen helmi tai sellainen litteä välihelmi olisivat molemmat varmasti kivoja vaihtoehtoja. 


Tänään on vuorossa lisää askartelua. Aion ainakin tehdä lisää koruja ja ehkä vähän lisää korttejakin, jos se inspiraatio vaikka sieltä jostain löytyisi... Ensin kuitenkin pikainen reissu Sinelliin ja sitten hommiin. Laitan sitten illalla kuvia aikaansaannoksistani. Edellyttäen, että saan jotain aikaiseksi...

Comments

  1. Ootpa saanut aikaiseksi, peace-koru on hieno! Minulla on kadoksissa kaikki into, taitaa olla energiakentät alhaalla. No, se on reagointia syksyyn ja pimeyteen. Mutta kiva että Sinä jaksat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, löysin sen luovuudenkin sieltä viimein. Tykkään niin tästä vuodenajasta, siis ajasta ennen joulua, en pimeästä ja kylmästä. :) Toivottavasti sunkin into sieltä pikkuhiljaa palailee.

      Delete

Post a Comment

Popular Posts