Tahtoo tuolin...

Olen jälleen kehittänyt uuden hieman pakkomielteisen ihastuksen huonekaluun. Tällä kertaa kyseessä on musta rottinkituoli. Valitsin tälläisen tuolin suosikkeihini Ikea kuvastohaasteessa, joka kiersi blogeissa vähän aikaa sitten. Näet valintani täältä.

Sen jälkeen Pinterest onkin hiljalleen täyttynyt kuvista, joissa on tämä tai ainakin hyvin samanlainen tuoli. Kotonani on valkoinen rottinkituoli ja harkitsenkin tällä hetkellä erittäin vakavasti sen maalaamista... Valitsin pari kuvaa Pinterestistä, että tiedätte mistä täällä nyt vaahdotaan. Toinen kuva on House of Philia blogista, muut kuvat vain randomisti valittu kauniin ulkonäkönsä tähden. :)





Minulla on tällä viikolla torstai ja perjantai vapaata. Jee! Olen paiskinut liikaa töitä ja pitäisi hieman yrittää ottaa tunteja takaisin. No, ei todellakaan haittaa! Toteutettavia ideoita pursuaa ovista ja ikkunoista eli vapaat tulevat juuri sopivasti... Aion maalata vitriinikaappini valmiiksi (siis sen, jota itse rakennan) ja ehkä jopa koota sen ettei se aina vain seisoisi tuossa makuuhuoneen nurkassa muistuttamassa minua kesän vähän turhan nopeasta etenemisestä.
Sen lisäksi on muutama muu pienempi maalausprojekti - kynttilänjalka, pari koria sekä talkoiden jälkeen roskalavalta pelastamani hylly. Sitten pitäisi tietenkin tehdä kortteja, koruja ja muita pieniä askarteluja. Yksi tyynyliina pitäisi ommella, mutta saatan kyllä päätyä ostamaan valmiin aikaa säästääkseni ja sitten vain ompelen siihen viime viikonloppuna ostamani kuvan. Riittävätköhän enää tunnit vuorokaudessa?! :)

Torstaina eli heti marraskuun ensimmäisenä päivänä on blogissa luvassa joulun ensimmäinen oikeasti jouluaiheinen postaus. Tulkaa käymään silloin uudestaan. Ja hei, jouluksi on luvassa paljon muutakin, mutta toiveita otetaan myös vastaan esim. jos haluatte ohjeita kortteja tms. varten. Just let me know!!!

Comments

Popular Posts