Wednesday, 3 February 2016

Työminä täällä...

Vihdoinkin! Töiden aloittamisen jälkeen tuntuu etten ehdi kirjoittaa tänne enää mitään. Kun tulen kotiin töistä haluan (yllättäen) olla pienen pupuseni kanssa, enkä roikkua koneella. Ja aikaiset aamut tarkoittavat, että illalla menemme melkein samoihin aikoihin nukkumaan. Ha hah!! Töihin paluu on muilta osin mennyt todella hyvin. On ollut kiva olla takaisin ja saada käyttää päätä muuhunkin kuin maitojen mittaukseen. Luovuus, oman työn tuloksen näkeminen, kollegat... Siinäpä ne parhaat jutut. Niitä oli varmaan myös eniten ikävä äitiysloman aikana. :)

Visualistin työ on fyysisesti raskasta, vauhdikasta, luovaa ja todella palkitsevaa. Menen osastolle, jossa vaatteet ovat hujan hajan ja päivän lopussa lähden sieltä ja jätän jälkeeni siistin ja inspiroivan (ainakin toivottavasti) osaston. Se on päivän paras hetki - valmiin työn näkeminen. Jes! Työminästä on kuitenkin joskus vaikea päästää irti kotona. Töiden season startit tulevat myös kotiin ja sesonkien vaihtuminen näkyy sisustuksessa yhtä lailla kuin myymälässä. Olenkin myös oman kotini visualisti. :)

Juuri nyt mieltä kutkuttaa kaikki ihanat kevät herkut. Hemtexillä on super kauniita verhoja. Ne näyttävät pellavalta, ovat höyhenen kevyet ja niitä saa kaikissa ihanissa pastellisävyissä - vaaleanpunainen, vaaleanliila, vaaleansininen ja joo, onhan niitä harmaanakin. :) H&M Homessa taas on yleensä kaikkia ihania tyynyjä. Tyynyt ja verhot ovatkin helppo ja nopea tapa saada kotiin nopeasti uusi ilme. Olen menossa Helsinkiin perjantaina ja minun on ihan pakko piipahtaa H&M Homessa katsomassa mitä kaikkea ihanaa sinne on tullut.

Tänään postauksen kuvituksena toimivat nämä ihanat Stadshemin asuntokuvat. Ja mikä ihana asunto se onkaan. Upea keittiö - rakastan sen tiiliä, valoja, tasoja, yläkaapittomuutta. Rauhoittava värimaailma, joka jatkuu läpi asunnon. Hauskat pallovalaisimet (Granitista?). Pehmeät tekstiilit. Ja tuo lastenhuone. En kestä!! Ooh, kaikkea ihanaa... Mistä te tykkäsitte eniten?


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...