Kuvia synttärialbumista...

Pääsiäinen kolkuttelee jo ovella, mutta halusin kuitenkin jakaa kanssanne vielä näitä kuvia ja tunnelmia meidän pikkuneidin 1v. juhlista. Synttäripäivää vietettiin siis viime viikonloppuna kaksipäiväisinä juhlina. Lauantaina kylässä oli meidän ystäviämme ja sunnuntaina sitten oli "aikuisten juhlat" eli silloin kylässä kävi oman lapsuuteni tuttavaperheitä. Sukulaisia paikalla oli itse asiassa eilen, kun eivät päässeet viime viikonloppuna. Äitini vähän kyllä kyseenalaisti, että voiko 34-vuotias ystävineen pitää juhlia, jotka eivät ole muka aikuisten juhlat? Ha hah! Minusta voi! :)

Lauantain juhlissa päivänsankari oli ikävä kyllä aika huonolla tuulella, koska iiiiiiiiiiiso poskihammas teki juuri tuloaan ja itketti muuten niin iloista pikkuneitiä. Valokuvissa siis isi ja äiti hymyilevät nätisti ja pikkupimu on naama ihan väärällään. Aika hauska otos vauvakirjaan varmasti sekin! :)

Juhlien väriteemaksi valikoitui aika pian vaaleanpunainen, musta ja kulta. Pinterestiin keräsin vähän inspiraatiota, mutta yllättävän selvät olivat sävelet, kun aloin juhlia suunnittelemaan. Onneksi oli äiti apuna ja tukena, jotta kaikki suunnitelmat saatiin toteutettua. Äiti mm. teki tuon upean synttärikakun, jonka minä sain sitten koristella tekemilläni kukilla. Kukat on tehty sokerimassasta ja niissä on vähän (syötävää) glitteriä pinnassa. Kakun kruunasi upea Australiasta tilaamani caketopper. Seuraan Instassa Merc and Jones nimistä kauppaa ja nähtyäni noita toppereita, sellainen oli pakko saada! Onhan se vähän liioittelua tilata sellainen Australiasta asti, mutta halusin panostaa pienen prinsessani ensimmäisiin juhliin kunnolla. Ensi vuonna voidaan sitten mennä vähän pienemmillä juhlilla. Kakun lisäksi tarjolla oli mm. kruunu kuppikakkuja sekä tekemääni suolaista piirakkaa. Helppoa ja nopeaa! Servetit olivat musta-valko raidalliset ja muovimukeihin saatiin vähän ilmettä kultaisella glitteriliimalla. *vink vink* 




Samalla väriteemalla mentiin tietenkin myös sisustuksen osalta. Vaihdoin tyynynpäälliset vaaleanpunaisiin ja lisäsin mukaan ripauksen mustaa. Ilmapallot olivat vaaleanpunaisia sekä kirkkaita palloja kultaisilla pilkuilla. Pilkulliset olivat aivan ihanat - ostin ne Pop Up Kemut kaupasta Helsingin keskustasta. Kannattaa poiketa juhlia suunnitellessa! Siirsin ruokapöydän ikkunan alle, johon laitoin tarjottavat esille. Tuolit sijoittelin ympäri olohuonetta ja valkoinen penkki sai toimittaa sohvapöydän virkaa. Toimi tosi hyvin. Lelukorin sisältö piti pienet juhlijat kiireisinä. Yllättäisikö teitä, jos kertoisin, että valikoin lelukoriin pääosin vaaleanpunaisia leluja, jotta nekin sopisivat teemaan?! Ha hah! Joo, sellainen minä juuri olen.



Kukat hain Stockmannilta. Petyn aina niin raskaasti, kun ostan kukkia jostain muualta kuin Kikan kukasta ja koska en pystynyt sieltä kukkia tällä kertaa hakemaan, niin päätin tehdä ne itse. Ostoslistallani oli pinkkejä jaloleinikkejä, vaaleanpunaisia hyasintteja sekä vaaleanpunaista harsokukkaa. Asettelin ne aika rennosti maljakkoon, jossa oli sellaisia kuulia. Mitenköhän ne nyt selittäisi... Ne ovat siis pieniä helmiä, jotka laitetaan veteen, jossa ne turpoavat isoiksi kuuliksi. Ne helpottavat kukkien asettelua, koska ne pitävät kukat pystyssä/paikoillaan. Suosittelen! Kukat tuoksuivat aivan ihanilta ja näyttivät myös kauniilta vielä päiviä juhlien jälkeenkin.


Tässä vielä viimeisenä pari kuvaa synttärisankarista. Vähän totinen juhlija lauantailta ja sitten ihana oma itsensä sunnuntai-aamulta. Mekko ja kruunupanta ovat H&M:lta. Mekko oli käytössä jo jouluna, mutta ajattelin, että eiköhän sillä nyt toisetkin juhlat voi juhlia ja se mahtui vielä hienosti a-linjaisen mallinsa ansiosta. Kultaiset sukkahousut löytyivät Lindexiltä. Sunnuntaina kuvassa on niin ikään H&M:n upea kultainen paljettitakki sekä mustat trikoot. Me ajattelimme ottaa 1v. kuvat ihan vaan kotona ja nämä valikoituivat kuvausvaatteiksi. Juhlissa hänellä oli jälleen mekko päällä.

Eiköhän tässä nyt jo ollutkin juttua riittävästi sekä juhlista, että juhlittavasta. Jos jotain jäi puuttumaan niin kyselkää. :) Mukavaa viikonalkua ja pääsiäisen aikaa!!!



Comments

Popular Posts