Sunday, 12 July 2015

Vaihdetaan järjestystä osa 53298

Meinasin lomailla bloggailusta pidempäänkin, mutta nyt oli ihan pakko tulla jakamaan kanssanne uusin järjestyksen vaihto. Varmasti suurin osa jo tietääkin, että elämäni suola on huonekalujen paikkojen vaihtelu tasaisin väliajoin. Ha hah! Raskaana ollessa sitä ei tietenkään voinut ihan niin paljon tehdä, vaikka kyllä silloinkin sohva taisi vaihtaa paikkaa olohuoneessa, mutta nyt voin taas toteuttaa itseäni sydämeni kyllyydestä. :)


Puhuimme äitini kanssa mökillä kuinka ihanaa olisi, jos vauvalla olisi oma huone. Aihe lähti käyntiin Anttilassa, kun ihastelin Annon pastellinvärisiä Nami-mattoja. En vain oikein haluaisi pinkkiä mattoa omaan makuuhuoneeseeni. Noh, asia jäi jotenkin kummittelemaan mieleeni ja yhtenä iltana, (kun olisi pitänyt nukkua) mietin päässäni miten makuuhuoneen järjestystä voisi muuttaa, jotta vauvalla olisi ihan oma tila ja aikuisilla omansa. Seuraavana aamuna lähetin S:n salille, tein pari mittausta ja käärin hihat. Sitten vain, suit sait sukkelaan, huonekalut paikasta toiseen ja nyt vauvan huonekalut ovat kaikki yhdellä seinustalla ja ovelta katsottaessa makuuhuone näyttää kuitenkin aikuisten makuuhuoneelta. Jes! Tässä kuvia typyn uudesta "huoneesta". Mitäs tykkäätte?

Kaikki huonekalut ovat nyt yhdellä seinustalla ja nyt tuohon pinnasängyn alle voisi sen matonkin laittaa...

Pinnasängyssä ei ole vielä nukuttu yötäkään, mutta sinne on jo pedattu mummin tekemät ihanat peitot ja lakanat

Lakanoihin sopivia sydämiä ja kummityttöni tuoma nalle on laitettu kangaskoreihin lipaston päälle

Ihanat sydänlakanat, superpehmeä peitto, vauvan ensimmäinen lelu - unipupu, ja jättitädin antama pehmoinen nalle odottavat pientä nukkujaa, kun hän joku päivä siirtyy ensisängystä pinnikseen

Seinälle, pinniksen yläpuolelle, kiinnitin tekemäni viirinauhan. Se tuo sopivasti (valitsemaani) väriä tilaan. ;)

Etsin pitkään sopivia nuppeja ja Ikean Hemnes-lipasto muutti totaalisesti ilmettä, kun laitoin siihen H&M Homen vaaleanpunaiset nupit. Ne ovat kiiltävät edestä ja mattapintaiset tyvestä. Kaiken muun lisäksi, ne olivat alessa. Jee!!

2 comments:

 1. Voi rakaaaaas pikku bebeeee!! ❤️❤️❤️ Näyttää superhyvälle teidän makkari!
  xx J

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, ihana J!!! Myös vaavi selvästi tykkää uudesta järjestyksestä. I can tell... :D

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...