Sunday, 27 September 2015

Pieni on kaunista...

Aah, miten ihanaa! Voin kirjoittaa blogia. Ja sain laitettua valokuvatkin vihdoin koneelle. Siellä oli kuvia heinäkuusta alkaen. Huh! Yllättäen suurin osa oli pienestä neidistämme, mutta oli siellä jotain kuvia kotoakin. Elokuussa löysin vihdoin sisäisen sisustajani ja yksi päivä lähetin S:n ja typyn ulos ja laitoin tuulemaan olohuoneessa. Tänään halusinkin näyttää olohuoneesta pieniä yksityiskohtia. Keltaista on tällä hetkellä vain tyynyissä, mutta haussa on vielä pari kynttilää tms., jotka voisin laittaa toiselle puolelle huonetta. Ennen keltaista meillä ehti jo olla hetken aikaa petroolia, mutta jotenkin halusin jotain raikasta ja vähän väriä pimeisiin iltoihin.

Keltaisen rinnalla on tuttu musta-valko-harmaa paletti. Siihen on niin helppo yhdistellä mielen mukaan vaihtuvia aksenttivärejä. Keräsin kaikki hopeiset yksityiskohdat pois ja tilalle tuli ruskeaa lasia, kultaa ja messinkiä. Ihanan syksyistä ja silti ihan uutta taas. Ja kaikki paitsi keltaiset tyynyliinat olivat jo valmiiksi omissa kaapeissa! Parasta!!! :) Viherkasvejakin on vähän uusittu ja istutin viimein maljakossa juuria kasvattamassa olleet peikonlehden ja tuon köynnöksen, joka tuolla kuvissakin vilahtaa.

Rakastan asetelmien tekoa hyllyille ja pöydille ja kaikkialle muuallekin mihin niitä vaan saa tehtyä. Ha hah! Kaapeissani onkin aika isot valikoimat erilaisia maljakoita, kynttilöitä, purkkeja ja purnukoita. Niistä saa joka kerta tehtyä jotain uutta ja inspiroivaa. Pian pitäisi alkaa löytyä jostain tila myös upeille valokuville joita kävimme otattamassa helsinkiläisessä Viva Images valoukuvaamossa. Kuvaussessio oli yksi vauvakutsujeni lahjoista ja erittäin mieluinen. Olohuoneessa on jo valmiiksi tuo alla näkyvä tauluhylly, joten helpointa olisi kai kerätä kuvat siihen. Haluaisin samanvärisiä, mutta erilaisia kehyksiä. Olen viime päivinä nähnyt blogeissa puunvärisiä kehyksiä musta-valkoisissa sisustuksissa ja ne lämmittävät ilmettä mukavasti. Katsotaan mihin päädytään...

Seuraavana kauniina eli aurinkoisena päivänä, kun pystyy ottamaan valokuvia aion kuvata makuuhuonetta. Vauvalla on nimittäin aika upea, uusi katos. Siitä lisää sitten ensi kerralla...No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...