Tuesday, 15 December 2015

Ihan kohta on joulu...

Niin ne kalenterin luukut vain jatkavat aukeamistaan... olivat jouluvalmistelut millä tolalla tahansa. Vai mitä? Tänä vuonna olen itse asiassa saanut asiat aika hyvälle mallille. Kerrankin! :) Ennen joulua edessä on silti vielä siivousta, lahjojen paketointia (suosikkini!!), ehkä parin lahjan ostoakin, lisää siivousta, koristelua sekä juhlimista ystävien ja sukulaisten kanssa. Meillä on muutamia joulua edeltäviä juhlia, jotka ovat olleet samoihin aikoihin jo vuosia. Käymme ystäväperheen luona joulupuurolla - perinne, joka on jatkunut melkein 30 vuotta. Glögijuhlat toisen perheen luona ovat myös paljon odotettu joulun tunnelman tuoja. Viime viikonloppuna meillä oli pikkujoulut äitiyslomalaisten kanssa. Kaksi ystävääni ovat olleet äitiyslomalla samaan aikaan minun kanssani ja olemme kokeneet kaikki vauvavuoden ihanuudet ja yllätykset yhdessä, joten tietenkin meidän piti juhlia myös vauvojen ensimmäisiä pikkujouluja. :) Joulu on yhtä juhlaa...

Maanantaina oli yksi joulun välietapeista - joulukorttien postituspäivä. Huh! Kävelin kahden laatikon ohi, koska ne olivat niiiiiiiin täynnä, että yksikin kuori lisää olisi ollut liikaa. Kiva nähdä, että ihmiset vielä laittavat kortteja postiin tänä sosiaalisen median kulta-aikana. Sain korttini postiin juuri ajoissa. Ne olivat suurimmaksi osaksi valmiita, mutta vielä sunnuntai-iltana väsäsin niihin sisäpapereita. Osa korteista oli niitä ruskeita "ekokortteja", joten tein niihin valkoiset sisäpaperit joihin pystyin sitten kirjoittamaan jouluntoivotukset. Osa oli tavallisia valkoisia ja kaikkiin tuli ääriviivatarroja, helmitarroja ja kaikkea muuta pientä kivaa.

Kaikkien korttien kannessa komeili tietenkin meidän ihana pieni neitimme. Olen jo vuosia saanut vastaavia kortteja ystäviltäni ja tänä vuonna saatoin viimein tehdä itse oman korttimme! Otin kuvat kortteihin itse täällä kotona ja niistä tuli tosi hyviä, vaikka itse sanonkin. Ha hah! Pari eri asua, valkoinen karva taustalle ja jouluvalot käteen ja johan lähti homma pelittämään. Aina kaikki ei kuitenkaan mene kuten Strömsössä... Tässä siis muutama otos, jotka eivät menneet ihan nappiin. Ne parhaat jätän rakkaitteni joulukortteihin.

Ihanaa joulun odotusta!! Palataan taas pian asiaan... Minä otan nyt vähän jätskiä ja kuuntelen Celine Dionin joululevyä. Aah... :)

"Äiti, ollaanko jo valmiita? Mua väsyttää..."

"Tää karva on ihanan pehmeä. Ihan vähän vaan pyörähdän tässä..."

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...