Monday, 21 December 2015

Nyt on uudet matot lattialla...

Joo, luit oikein. Matot! Tarkoitus oli siis tietenkin ostaa yksi matto, sinne olohuoneeseen, mutta mutta... Nettitutkimukseni jälkeen lähdin sitten kaupoille ja niinhän siinä kävi, että jotain aivan muuta tarttui mukaan. Käykö näin muillekin? Toivottavasti. Menimme siis ensin sinne Sotkaan katsomaan mattoja, mutta mikään ei kuitenkaan ollut livenä yhtä kiva kuin kuvissa joten menimme vieressä olevaan Askoon, jossa jo ovella oli iso kyltti "paljon mattoja -40%". No, tästä on hyvä aloittaa, ajattelin. Sisäänkäynnissä oli sisustettu olohuone, jonka lattialla oli upea valkoinen matto. Ihailin sitä ohikulkiessani, mutta en mitenkään jäänyt kuolaamaan sitä... kunnes näin sen uudestaan roikkumassa matto-osastolla. Liimauduin mattoon ja tiesin, että nyt käy huonosti! ♥ Ha hah! Matto oli super pehmeä ja pian selvisi, että sillä oli myös harmaa ystävä. Vaiheilin siinä sitten tapani mukaan edestakaisin mattojen välillä. Perinteinen "eihän lapsiperheeseen voi ostaa valkoista mattoa" tuli varmaan sanottua sata kertaa, mutta kuitenkin mieli teki sitä ihan hulluna. En siis osannut päättää kumpi pitäisi ostaa. Tässä vaiheessa mainittakoon, että kyseisen maton ovh. huiteli yli kolmessa sadassa eurossa ja se ei todellakaan olisi mitenkään sopinut budjettiini. Onneksi matto oli hyvässä alessa ja sen takia kuulinkin sanat "otan molemmat" tulevan suustani. Oops! No, lopulta ihana äitini tarjoutui ostamaan toisen maton meille joululahjaksi. Sata suukkoa vielä siitä!! ♥♥♥

Joten nyt meillä on upeat uudet matot - valkoinen makuuhuoneessa ja harmaa olohuoneessa. Ne ovat aivan ihanan pehmeät ja pikkuneiti viihtyy lattialla oikein hyvin. Samoin kuin äiti, isi ja pikkujoulujen vieraatkin. Valkoinen matto on myyjän mukaan helppo puhdistaa mahdollisista tahroista eikä ime itseensä esimerkiksi kaatunutta mehua. Ostin siihen myös suojasuihkeen, joka suojaa lialta vielä vähän lisää. Tulee varmasti tarpeeseen. :)
Tässä muutama kuva nyt meiltä kotoa näin joulun aikaan.

Enää muutama päivä ja sitten onkin joulu... Ihanaan odotusta vielä kaikille!!! Kohta juhlitaan. ♥

Siinä se kaunokainen nyt raikastaa koko huonetta. Olen niin rakastunut siihen!! ♥ Nurkassa näkyy muuten myös pikkuveljeltäni saamani upea (ja järkyttävän iso) peikonlehti. Jee!!!

Parasta on kävellä matolla paljain jaloin...

Tonttuneiti valmiina pikkujouluihin ♥♥♥

Olohuoneessa on sitten se harmaa ihanuus! Ja ripaus punaista. :)

Valkoista ja jouluista. ♥ Ja hyasintin tuoksua...

Tämä kaunistus on hopealanka jossa on hopeista glitteriä päällä. Harmi ettei se kimalla kuvissa ihan yhtä kauniisti kuin oikeassa elämässä. Oli aivan pakko ostaa, kun käytiin Kodin1:ssä.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...