Tuesday, 22 March 2016

Kevättä rinnassa...

Ja mielessä... ja ilmassa... ja sisustuksessa! Minulle kevät on tullut tänä vuonna heleän vihreän muodossa. Vaihdoin synttärikemujen pinkin vaaleaan mintunvihreään ja se tuntuu ihanan freesiltä. Koko koti tuntuu taas uudelta! Se on ehdottomasti parasta. Nopea tekstiilien vaihto ja taas on muutettu uuteen kotiin. Onko teillä jo alettu laittamaan kevättä kotiin? Minä olen jo ollut pidemmän aikaa kevätfiiliksissä ja kotiin se on alkanut hiipiä pikkuhiljaa. Tähän aikaan vuodesta alkaa myös se ainainen piha/parvekekuume. Ne joilla se on (te onnekkaat!) pääsevät aloittelemaan istutuksia tai vähintäänkin tekemään siemenhankintoja kuten äitini. Me epäonnekkaat vain unelmoimme moisesta. Ja keskitymme kodin sisustukseen. :)

Omat minttuiset tuotteeni hankin jälleen kerran H&M Homesta. Se on ihan paras paikka päivittää kotia nopeasti, edullisesti ja kuitenkin persoonallisesti. Uusia suosikkeja ja jo kotona olevia juttuja yhdistelemällä syntyy kokonaisuuksia joissa näkyy oma persoona vaikka kaikilla naapureilla olisikin samat tekstiilit. :) Useimmiten ostankin tekstiilini juuri sieltä. Muita kivoja ovat mielestäni Kodin1:sen Anno malliston tekstiilit ja tänä vuonna olen uudestaan ihastunut Hemtexiin ja erityisesti Hemtexin verhoihin. Elloksella on myös aina jotain kivaa ja Jotexia tekisi mieli myös kokeilla.

Tässä onkin sitten H&M Home suosikkejani (ja niitä omiakin hankintoja) kollaasien muodossa. Täytyy ehkä käydä vielä uudestaankin sillä erityisesti tuo blokki tyynynpäällinen ja huopa jäivät vähän kummittelemaan mieleeni. Ja nuo maljakot suorastaan huutavat paria pajunkissaoksaa tuomaan pääsiäistä kotiin.
Tein myös pari muun väristä kollaasia, jos vaikka tuo vihreä ei ole se omin väri. Pirteä keltainen sopii erityisen hyvin pääsiäiseen, mutta myös kevääseen muutenkin. Ja näyttää muuten tosi hyvältä harmaan kanssa! Koralli raikastaa ja sopii tosi ihanasti sekä musta-valkoiseen sisustukseen, että vähän värikkäämpäänkin seuraan. Nuo timanttiset nupit toisivat nopeasti uuden ilmeen vähän isompaankin huonekaluun ja näin vähän isommankin muutoksen. :) Laitoin mukaan myös vähän mustaa, se ei petä koskaan. Musta laatikko on täydellinen narsissille tai helmililjalle. Ja miettikääpä miten upealta näyttäisi pari helmikanan höyhentä tuossa lasikehyksessä?! Siitä saisi upean pääsiäisasetelman. Tuo iso kynttilä löytyy muuten myös sinapinkeltaisena. Se näytti ainakin kuvissa tosi makealta. Ehkä siinä on tosin enemmän syksyistä fiilistä. Parempi vain pitäytyä kirkkaammissa väreissä. Keväistä mieltä ja fiilistä toivotellen, mukavaa viikon jatkoa!!
No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...