Parhaat sisustuskaupat ja kirpparit

Vaikka Englannissa onkin paljon ihania sisustuskauppoja, löytyy niitä myos Suomesta... Oma suosikkini on Ruskolla sijaitseva Loviisan Aitta. Upeassa vanhassa aitassa sijaitseva kauppa on sisustamisen ystävien taivas. Tuotevalikoiman lisäksi pisteitä keräävät kaunis esillepano, ystävälliset ja asiantuntevat myyjät sekä ihana kahvila. Loviisan Aitta voitti tänä vuonna kansainvälisen GIA - Global Innovator Award palkinnon Chicagossa ja sai sen lisäksi toisen palkinnon visuaalisesta esillepanostaan. Kyseessä on sisustusalan vähittäiskauppojen kansainvälinen kilpailu, jossa vuosittain etsitään parhaita käytäntöjä. Ja Loviisan Aitta oli ensimmäinen tuplavoittaja kilpailun historiassa!
Lisätietoja ja ne tärkeät ajo-ohjeet saa täältä: http://www.loviisanaitta.fi/

Toinen ihanuus löytyy Paimiosta... Adalmiinan Helmi. Valikoima sisältää ihania maalaisromanttisia sisustustuotteita pääosin Ruotsista, Tanskasta ja Ranskasta sekä suomalaista talonpoikaisantiikkia. Vanhassa navetassa sijaitsevalla Helmellä on myös nettikauppa. Katso lisää: http://www.adalmiinanhelmi.fi/

Suomi on myös täynnä toinen toistaan ihanampia kirppareita. Jotain mitä täällä Englannissa saa etsiä kissojen ja koirien kanssa... Vanhempani rakastavat kirpputoreja ja olen niillä kulkenut pienestä asti. Kesämökkimme läheisyydessä sijaitsevat Salon iltatori (torstaisin) ja kesälauantaisin järjestettävä Somerniemen kesätori. Molemmat aivan ihania kesäkokemuksia.

Lähempää kotia löytyvät Myyrmäen jalkapallohallissa järjestettävä kirpputori, jonne ehtii vielä tänä viikonloppuna 4.-5.6 ja sitä seuraavana 11.-12.6.2011

Helsingin legendaarinen Hietsun kirppis on aivan upea tapa viettää kesäiltaa ja jos eksyy Espoon puolelle kannattaa pistäytyä itsepalvelukirppis Akselissa Mankkaalla.

Missä ovat teidän suosikkinne??! Nyt hyvät vinkit jakoon...

Comments

Popular Posts