Kirjan lumoissa...


Kävin tänään Ikeassa töiden jälkeen ja löysin jotain aivan upeaa, ihanaa ja odottamatonta ... kirjan. En arvannut Ikeasta ensimmäiseksi löytäväni sisustuskirjan. Liinavaateosastolla oli yksi esillä ja näin sen ihan sattumalta, mutta onneksi näin! Selailin sen pikaisesti läpi, mutta en löytänyt yhtä ostettavaksi. Kassalla selvisi, että ne olisivat olleet yläkerrassa. Noh, minun on kai siis pakko mennä takaisin... Jos kiinnostuit itsekin, kirjaa on kuvailtu Ikean nettisivuilla seuraavasti: "Tätä kirjaa ei ole tarkoitettu luettavaksi. Se on koskettelua, selailua, inspiroitumista ja innostumista varten." I couldn't agree more! Ja miten ihana tämä kirja olisi lahjana sisustusintoiselle ystävälle??    


  
Ja entäs tämä kuva H&M Home joulutunnelmasta? Juuri tälläistä haluan kotiini jouluna - pellavaa, punaista, valkoista ja ripaus mustaa. Luonnonmateriaaleja ja hyvin perinteistä tunnelmaa. Tuollaisen pellava tyynyn missä on punainen "CINNAMON" teksti ostinkin jo viime vuonna ja tänä vuonna se saa seuraa siitä toisesta pellavaisesta tyynystä, jossa lukee "MERRY CHRISTMAS TO ALL". Nämä tuotteet löytyvät jo mm. Aleksanterinkadun H&M Home myymälästä ja myös valkoisen joulun ystäville löytyy kaikkea kaunista ja kimaltelevaa. 

Vielä, kun voisin tuollaiset merry xmas palikat jostain löytää niin se tekisi joulustani lähes täydellisen. Toisaalta, ehkä askartelenkin ne itse... Siitä saattaakin tulla joulukoristeiden teko osa 2- blogikirjoitus.



Vielä ennen kuin alan omaan kotiini joulua laittamaan on edessä sohvan verhoilun loppusuora, joka kuulemma verhoilijan eli äitini mukaan on tänä viikonloppuna. Eilen laitettiin iskän ja poran avustuksella seinälle vanha ikkunanpokani ja lankkuhylly, jonka kannattimet minun täytyy vielä maalata valkoisiksi.

Ja tietenkin käyn inspiroitumassa sisustuskauppojen joulupuodeista. Parin viikon päästä olisi tarkoitus päästä ihailemaan ja fiilistelemään joulun tunnelmia. Matkan varrelle on suunnitteilla Ruskolla sijaitseva ja varmasti monen tuntema Loviisan Aitta ja Paimiossa sijaitsevat Adalmiinan Helmi ja uusi tuttavuus Torpparin Werstas. Myös Kikan Kukka ja Lahja Salossa on ehdottomasti käymisen arvoinen kohde ja jos oikein onnistaa voit saada koristeluvinkkejä siellä työskentelevältä erittäin etevältä tädiltäni.

Eli pikku hiljaa ne jouluvalmistelut alkavat päästä vauhtiin... Toivottavasti teilläkin.


Comments

Popular Posts