Inspiraatiota etsimässä...

Olen lähdössä lauantaina etsimään inspiraatiota, ideoita, joululahjoja ja varmasti jotain kivaa omaankin kotiin Paimion ympäristöstä löytyvistä sisustuskaupoista. Reitti on huolella suunniteltu ja ostoslistakin alkaa olla jo aika piiiiitkä. Aikaisin aamulla täytyy lähteä liikkelle sillä kohteita on monta...

Ensimmäisenä suunnataan kohti uutta Tunnelmapuotia Paimiossa. Olen nähnyt puodin pitäjän myymässä ihania luomuksiaan kesän aikana mm. Salon sekä Someron kirpputoreilla ja olen innokas näkemään mitä kaikkea tarjolla on nyt, kun hän on avannut oman liikkeen. Facebookissa on ainakin omat sivut ko. puodille, nettisivuja ei ainakaan toistaiseksi ole.


Tunnelmapuoti


Seuraavaksi vuorossa on myös uusi tuttavuus - Torpparin Werstas, joka sijaitsee ihan Tunnelmapuodin lähellä. Tämä ihastuttava sisustuspuoti tuo tuotteensa pääosin Tanskasta, mutta mukaan mahtuu myös vanhoja aarteita Suomesta ja Ruotsista. Joulupuotikin on juuri parahiksi avattu. Nettipuoti ja lisätietoa löytyy osoitteesta http://www.torpparinwerstas.com/

Sen jälkeen käymmekin vanhoissa tutuissa Adalmiinan Helmessä http://www.adalmiinanhelmi.fi/ sekä Loviisan Aitassa http://www.loviisanaitta.fi/ katselemassa mitä ideoita näistä joulupuodeista löytyisi.

Viimeisenä listalle ovat vielä päässeet Wiurilan Kartanon joulupuoti, aivan Salon lähellä, jossa jo piipahdin viime lauantaina. Suorastaan satumainen puoti on näytettävä myös matkaan lähtevälle ystävälleni.


Wiurilan Kartanon joulupuoti

Ja viimeisenä etappina Kikan Kukka ja Lahja Salossa http://www.kikankukka.fi/, jossa myös ehdin fiilistellä jo viime viikonloppuna joulupallojen ja kukkien seassa. Tädiltäni saatu aikainen nimpparilahja - seinälle laitettava lintuhäkin puolikas, jonne voi laittaa kynttilöitä tai kasveja on myös aivan ihana. Taitaa olla parempi, että laitan tänne kuvan, koska tuo kuvaus kuulosta hieman... erikoiselta. Mutta voin vakuuttaa ,että se on todella hieno!!

Eli seuraava blogipäivitys onkin sitten varmaan täynnä terveisiä näistä ihanista puodeista ja toivottavasti mukaan on tarttunut niitä hyviä ideoita joita on lähdettykin metsästämään. Hyvää loppuviikkoa ja toivottavasti muilla on yhtä kivoja suunnitelmia viikonlopulle!




Comments

Popular Posts