Happiness is homemade

Tämä sunnuntai on mennyt siivotessa. Yleensä meillä siivotaan perjantaina ja sitten sunnuntaina saan vaan enemmän sisustella ja laitella. Tänään kuitenkin otin alas synttäri/vappukoristeita, karsin esillä olevia tavaroita, samoin kuin sohvatyynyjä sekä yleisesti laittelin ilmettä taas vähän selkeämmäksi. Toisin sanoen, värit pois ja mustaa ja valkoista tilalle. Heh! Tasoitin niitä kuitenkin muutamalla ruskealla yksityiskohdalla sekä kukilla. Laitoin tänään kuvien kanssa positiivisia ajatuksia, jotta sateinen keli ei masentaisi niin paljon.



Yli kuukauden hoivassani kestänyt Ikean hortensia alkoi olla elämänsä ehtoopuolella joten leikkasin siitä leikkoja ennen kuin heitin sen menemään. Kukat tuovat kyllä niin ihanaa tunnelmaa kotiin. En malttaisi millään odottaa saavani maljakkooni sireenin huumaavaa tuoksua, pionin suloista pinkkiä ja tänä kesänä haluan keskittyä myös lupiineihin. Niin aliarvostettuja!!

Nyt on pakko taas lähteä etsimään särkylääkettä... Perjantaina otettiin ne kaksi viimeistäkin viisaudenhammasta sitten pois ja tuo särkylääke on kyllä tullut tarpeeseen. Sen seuraksi saatankin sitten alkaa tekemään uuniperunoita ja kinkkutäytettä. Nam! Nautinnollista sunnuntaita kaikille!!


Comments

Popular Posts