Isabel Marant pour H&M

Torstaina niitä sitten vihdoin saa - Isabel Marantin H&M:lle suunnittelemia vaatteita, nimittäin. Isabel on tunnettu vaivattomasta ja rennosta tyylistään. Sellaisesta tyypillisestä pariisilaisten naisten niin hyvin hallitsemasta huolettomasta, mutta viimeistellystä tyylistä. Tres chic! H&M:n tiedotteessa kerrotaan Marantin tyylissä olevan "urbaania särmää, bohoeleganssia ja rokkihenkeä". H&M on tunnettu näistä isoista yhteistyökampanjoista ja mallistoja ovatkin suunnitelleet mm. Karl Lagerfeld, Jimmy Choo, Versace sekä Sonia Rykiel. Tämän malliston on sanottu olevan ehkä kaikkein kaupallisin ja jokaiselle löytyy varmasti jotain.



Isabel on ollut innokas suunnittelija pienestä pitäen ja aloitti jo kouluikäisenä vaatteidensa muokkaamisen. Korumallistoa seurasivat neuleet ja vihdoin vuonna 1994 oma mallisto. H&M:lle suunniteltu mallisto sisältää Marantin ikonisia tuotteita ja onkin tavallaan katsaus koko hänen uraansa. Saatavana on tietenkin naisten vaatteita, mutta myös Marantin historian ensimmäinen miesten mallisto. Myös lapsille on oma mallistonsa.

Isabel Marant pour H&M mallisto lanseerataan siis to 14.11. ja on saatavilla Suomessa kolmessa myymälässä. Viime vuodesta poiketen mallisto onkin tänä vuonna Helsingin Galleria Esplanadin myymälässä ja sen lisäksi Marant huumasta saadaan nauttia myös Turussa ja Tampereella. Kaikki myymälät avaavat ovensa jo kello 8! Mallistoa voi ostaa myös netin kautta, mutta nettimyynti alkaa vasta klo 11. Tässä vähän fiiliksiä tulevasta. Valikoin tuotteita kollaasiin ja laitoin mukaan pari kuvaa malliston julkistamiskemuista Los Angelesistakin. Minä olen aivan ihastunut tuohon kirjottuun takkiin. Löytyykö teille mitään ihanaa?!


Freida Pinto
Alek Wek
Olga Kurylenko
January Jones
Alma Jodorowsky

Comments

Popular Posts