Kateus on taas huipussaan...

Ihana! Upea! Uskomaton! Mahtava! En keksi tarpeeksi ylistäviä sanoja tätä asuntoa kuvaamaan. Se on niiiiiiin makea! Erityisesti tuo keittiö! Olen ihan lääpälläni! :) Siis miten hienot nuo alakaapit ovat?! Mattamusta pinta, läpikuultava puun tekstuuri ja nahkavetimet. Tahtoo!! Muistan nähneeni tuollaiset kaapit ennenkin yhdessä kuvassa, jonka olen pinnannut Pinterestin Kitchen kansiooni. Laitan vielä sen kuvan tuonne loppuun... Eivätkö vain olekin samat kaapit? Ja kuinka paljon diggaan sitä, että keittiön kello, hana ja tiilien yläreunan lista ovat kaikki yhteensopivaa messinkiä. Juuri tuollaiset pienet yksityiskohdat saavat minut ihan fiiliksiin. Ha hah! Muistakaa tsekata myös kylpyhuoneen laatoitettu syvennys, johon nuo ihanat lasihyllyt on laitettu. Siinä toinen juttu, jonka ottaisin kotiini välittömästi, jos vain saisin. Tämä upea asunto löytyi Stadshemin sivuilta, täältä.

Fiilistelen näitä kuvia vielä varmasti pitkään, mutta eiköhän ole jo teidänkin aika saada katsoa. Mitä tykkäätte?! Onko muita faneja? :)











Ja tässä vielä tämä vanha kuva... Luin muuten jostain, että kaapit olisivat IKEAN. En ole kyllä itse nähnyt siellä mitään vastaavaa. Varmaan aikamoisen DIY projektin ovat kyllä läpikäyneet, jos Ikean kaapit ovat.

Comments

Popular Posts