Aina vaan mahassa...

Siellä se möyrii, aina vaan mahassa. Ehkä siellä on niin hyvät oltavat, että miksikäs sieltä ajoissa lähtisikään? Laskettu aika lähestyy kuitenkin kovaa vauhtia. Lauantaihin on enää neljä yötä. Neljä yötä!!! Miten aika menikin näin nopeasti... Toki vauva voi viihtyä mahassa vielä vaikka kaksi viikkoa, mutta toivon kuitenkin hänen tulevan mieluummin ennemmin kuin myöhemmin. :) Huomenna on vielä neuvola. Viime viikolla neuvolan täti jo meinasi, että mahdanko enää sinne ehtiäkään, mutta ainakin tällä hetkellä näyttää siltä, että kyllä sinnekin vielä päästään. Mitään merkkejä synnytyksestä siis ei ole näkynyt. Tässä viimeisillä viikoilla neuvolakäyntejä on ollut kerran viikossa. Kaikki on mennyt hienosti - arvot ovat olleet hyvät ja vauvan sydänäänet vahvat. Äidilläkin on mennyt hyvin ja paino on noussut melkein kilon viikossa tässä äitiysloman aikana. Ha hah! Onneksi siihen oli varaakin. Ja vatsan koko on nyt tippunut käyrällä vähän alemmas - johtuu kuulemma vauvan laskeutumisesta. Silti aina välillä panikoin jättiläisvauvasta. Turhaahan se on, eihän sitä oikein voi tietää ennen kuin se tulee ulos. Katsotaan sitten minkä kokoinen neiti on.



Vauva voisi kyllä tulla vaikka heti, koska nyt ihan kaikki on valmista. Vaunut tulivat ja viallisen turvakaukalon tilallekin ehdittiin vielä lähettää uusi. Huh! Kirjoitan kyllä vaunuista omankin postauksen eli siitä lisää myöhemmin. Sain viimein Ikeasta ne sängyn reunapehmusteet ja laitoinkin ne heti pieneen rottinkisänkyyn. Viritin siihen myös patterikäyttöiset tähtivalot, jotka saavat toimia yövalona. Niin suloiset ja varmasti käytännölliset. Vaihdoin, ei vaan siis vaihdatin, makuuhuoneessa vielä järjestystäkin viikonloppuna ja nyt vauvan sänky on käytännöllisesti meidän sängyn vieressä.

Variston Lastentarvike liikkeestä ostin myös hoitoalustan pyykkikoneen päälle. Hyllyssä ei ollut mitään mieluista kuosia (ja meinasin jo olla paniikin partaalla), mutta onneksi myyjä tuli paikalle ja kysyin olisiko varastossa mitään ja sieltähän löytyi ihana valkoinen alusta missä on pieniä pupuja ja nalleja - beigenä ja harmaana. :) Täydellistä! Vauvalla on myös vaatteita, vaippoja ja mielestäni kaikkea muutakin mitä voisi tarvita. Luulen, että harsoliinoja täytyy ostaa vielä lisää, mutta on niitä kuitenkin muutama, että päästään alkuun. Kaikki on siis valmista... Tule jo, vauva!!!! :)


Comments

Popular Posts