Thursday, 25 December 2014

Kuka sai eniten lahjoja?

Siinä se sitten taas hujahti ohitse, jouluaatto ainakin. Nyt ollaan jo joulupäivän lopulla. Onneksi edessä on vielä liuta vapaapäiviä ja saamme kaikki nauttia niistä ihanan tunnelmallisissa oloissa. Joka puolella on valkoista ja tänään lumi suorastaan säkenöi auringossa. Kyllä luonto voi olla kaunis!! Eilen matkasimme Saloon, jossa näin rakkaita sukulaisiani ja söimme jouluaterian yhdessä. Ensi vuonna taitaakin olla sitten edessä erilainen joulu, koska emme mahdu enää kaikki samaan autoon, kun vauvakin on maailmassa. Tänä vuonna mentiin kuitenkin vielä ihan perinteen mukaan ja illalla ennätimme vielä kotiin jakamaan lahjoja perheen kesken.

Vauvan ensimmäinen joululahja - ihana tutubody tädiltäni. Ja tietenkin pikkuprinsessa tarvitsee oman kruunun.

Minä sain aivan ihania lahjoja, toivomastani lompakosta superpehmoiseen kylpytakkiin. Kosmetiikkaa, sisustusjuttuja ja suklaata löytyi myös paketeista. Voitte varmaan kuitenkin arvata kuka sai eniten lahjoja. Kyllä, vielä mahassa oleva pikkuprinsessa vei pisimmän korren, kun vanhempani paljastivat tämän upean "äitiyspakkauksen". En ottanut Kelan äitiyspakkausta, koska en tykännyt siinä olevista vaatteista ja ajattelin voivani ostaa vastaavat tuotteet itse. No, eräät toiset ennättivät edelleni ja vauva sai siis mm. kuumemittarin, lämpömittarin, yötutin, sinkkivoidetta, vanulappuja, kynsisakset ja kaikkea muuta mitä oikeakin pakkaus sisältää. Sen lisäksi vaaleanpunainen amme piti sisällään myös äitini tekemän superpehmoisen peiton ja siihen sopivat lakanat ja koristesydämet, hänen kutomansa villapeiton, sukat sekä pipo ja hanskat setin. Myös kylpypyyhe ja kylpylelujakin sieltä löytyi. Aivan kaikkea siis mitä tarvita saattaa... ja sitten vielä vähän muutakin.


Kaiken kaikkiaan joulu on siis ollut aivan ihana. Vaikka lahjoista aina puhutaankin jälkeenpäin niin tärkeintä on silti kuitenkin rakkaiden kanssa vietetty aika. Toisille ne rakkaat ovat perhe, toisille ystävät. Toivon kuitenkin, että kaikille löytyy edes joku, jonka kanssa joulua viettää. Minä en voisi kuvitellakaan lähteväni ulkomaille jouluna. Tässä asiassa olen hyvinkin isänmaallinen - täällä Suomessa on kaikki mitä jouluna tarvitsen. Nyt kuitenkin vähän lisää konvehteja (tai ehkä sittenkin mieluummin klementiiniä) ja joulutelkkaria.

2 comments:

  1. Ooooo sun äiti <3 ! Mikä ihana äitiyspakkaus!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Niinpä. Nyt on kaikkea tarpeellistakin kaikkien tarpeettomien lisäksi, joita oon itte hankkinu. :D

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...