Monday, 9 March 2015

Newbie Home

Yritän kaikkeni, että keksisin jotain tekemistä... Olohuoneessa on käynyt pieni hurrikaani, kun tv-taso ja siinä samalla myös tv vaihtuivat. Niiden mukana vaihdoin vähän huonekalujen järjestystä sekä uudelleen järjestelin vitriinikaapin hyllyt, jotta yhdellä hyllyllä olisi aina yhteensopivia juttuja. Lopputulos on hieno ja olen todella tyytyväinen. Kuviakin on varmasti tulossa pian... Voitte kuitenkin varmaan arvata mikä tämän kaiken tekemisen takana on? Vauvaa ei vain näy. Lauantainen laskettu aika on siis ollutta ja mennyttä ja nyt sitten odotellaan, että milloin pikku neiti mahtaa tahtoa tulla maailmaan.

Toisaalta ei mitään kiirettä! Tässä olisi vielä pari viikkoa aikaa oleskella mahassa ennen kuin tämä vauvoille suunnattu, uusi ihana Kappahlin Newbie Home mallisto tulee kauppoihin. Varmasti monet ovat ihastuneet jo Kappahlin Newbie malliston vaatteisiin ja asusteisiin ja nyt niiden rinnalle tulee pieniä sisustusesineitä, joilla saa vauvan omaan tilaan herkkää ja yhteensopivaa tunnelmaa. Tuotteisiin kuuluu mm. kankainen viirinauha, henkarisetti, ihana nauhallinen säilytyslaatikko sekä muita ihania juttuja. Tuollaiset henkarit olisivat täydelliset pienten mekkojen esittelyyn seinällä tai roikkumassa vanhassa naulakossa seinällä. Ja laatikkoon mahtuisi vaikka vauvan saamia kortteja.

Tein pari kollaasia - yhden tytöille ja toisen pojille. Vaikka vaatteissa onkin paljon neutraaleja, sisustustuotteissa sitä on huomattavasti vähemmän. Sisustuksessa on selkeästi siis keskitytty vaaleanpunaiseen pienille tytöille ja vaaleansinisiin pojille. Tässä vähän esimakua tulevasta. Malliston tuotteet ovat kuulemma tulossa kauppoihin viikoilla 12-13. Kannattaa siis käydä silloin katselemassa ja hypistelemässä. Pääsenköhän minäkin silloin jo ihan vauvan kanssa niitä katsomaan?!No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...