Thursday, 12 March 2015

Ripaus pinkkiä...

Kotiin on hiipinyt, kuin varkain, pinkkiä, pinkkiä ja vielä vähän pinkkiä. Se tärkein pinkki lisä eli pieni tyttö antaa vielä(kin) odottaa itseään, mutta ei kai hänkään nyt enää kauhean kauan voi mahassa oleskella. Itse asiassa meillä on huomenna varattu aika äitiyspolille ultraa varten, jossa katsotaan vähän vauvan kokoa ja toivon salaa, että siltä reissulta palaankin sitten jo vauvan kanssa. Vaikka huomenna onkin perjantai 13. päivä, ehkä se on meille onnen päivä. :) Toivotaan näin. Ruusujakin löytyisi jo valmiina toivottamaan uuden tulokkaan tervetulleeksi.Olohuoneessahan on ollut pinkkiä jo jonkin aikaa, kun ostin hiljattain Ikeasta pinkit tyynynpäälliset. Ne ovat ihanat ja niin pehmeät, samettiset, kun ovat. Nyt tein niiden rinnalle pienen asetelman tuohon sohvan yläpuolella olevalle hyllylle. Siinä toistuvat kaikki olohuoneen värit ja hopea antaa vähän hohtoa. Pystyynkuollut Corokia puskakin (vai onko sen nimi nyt sitten kummituspuu?) on aina vaan yhtä koristeellinen.

Ostin eilen Sinellistä pinkkejä höyheniäkin, jotta voin tehdä vähän pääsiäisoksia tms. Yleensä olen laittanut pääsiäiseksi perinteistä keltaista ja vihreää, mutta voi olla, että tänä vuonna olen niin pinkeissä huuruissa, että lähden ihan uusille urille. Onneksi siihen on vielä aikaa eli ehdin muuttaa mieltäni vielä muutamaan otteeseen. Ha hah! Ja vaikka olisi minkälainen vauvahässäkkä päällä niin uskon, että jaksan/pystyn vaihtamaan kaksi tyynynpäällistä, E kirjaimen sekä kukkapuskan ja sillä tavalla saan taas kokonaan uuden värimaailman toimimaan.

Ai niin, minullahan on kyllä uudet verhotkin odottamassa kaapissa, mutta en ole vaihtanut niitä vielä, koska ikkunat on pestävä samalla. Ja se on yksi homma, jota vihaan! Eli se ei ole tapahtumassa ihan heti. Pinkillä ja vanhoilla verhoilla siis mennään. Katsotaan kuinka kauan... ;)


2 comments:

 1. Kivat uudet tyynyt :)
  Mukavaa viikonloppua.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, Sanna. Helposti uutta ilmettä. :) Viikonloppuja sinnekin!

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...