Thursday, 4 June 2015

Se on kesä nyt...

Tai kesäkuu ainakin. :) Toivottavasti kesästä tulee ihanan aurinkoinen. Aikomus on viettää mökillä iso osa kesästä ja sitä paitsi vauvalla on jo kaksi uimapukua ja ihania kesävaatteita muutenkin odottelemassa helteitä. Ha hah! Kävin viikonloppuna Nellassa ja Nutussa ja mukaan tarttui mm. vaaleankeltainen shortsihaalari (joka mummin oli pakko saada ostaa kullalleen), kukallinen puuvillahaalari, maailman pehmeimmät valkoiset potkuhousut, ihana valkoinen röyhelöhattu sekä pari denimmekkoa. Todella hyviä löytöjä siis. Olen aina tykännyt kirppareista, mutta nyt vauvan myötä ne ovat osoittautuneet vieläkin paremmiksi paikoiksi. Vauvan vaatteet eivät juuri kulu, muuten kuin pesussa, joten suurin osa myytävistä vaatteista on hyväkuntoisia ja puolet halvempia kuin kaupassa.


Olen laittanut sivuun meidän tytölle jo pieneksi jääneitä vaatteita ja aikomus on kesän jälkeen varata kirppispöytä itsekin ja laittaa hänen vanhat vaatteensa kiertoon. Yllättävän paljon vaatteisiin tulee kuitenkin tunnearvoa. Varsinkin pienet mekot ovat sellaisia, että taitaa niistä jäädä "muistolaatikkoon" useampikin. Tuollaista laatikkoa ei siis vielä ole olemassa, mutta kai sellainen jossain vaiheessa on perustettava. Ha hah! Myös esimerkiksi pienelle käytölle jäänyt ihana villahaalari tekisi mieli säästää, jos kuitenkin meillekin tulisi vielä joku päivä toinen vauva. S on varma, että toinenkin vielä tulee (mielellään poika), mutta itse en oikein uskalla edes ajatella asiaa, kun tämä ensimmäinenkin kesti niin kauan saada maailmaan. Katsotaan siis mihin laatikkoon villahaalari päätyy...


Kotonakin on valmistauduttu kesään. Iltapäivän aurinko paistaa olohuoneeseen joka päivä vähän pidempään ja tämä valo onkin saanut minut tekemään pieniä muutoksia... Laitoin olohuoneeseen vaaleamman maton, vaihdoin tyynynpäällisiä sohvalla ja poimin kesän ensimmäiset sireenit maljakkoon. Niistä tulee aivan huumaava tuoksu! Kesän tuoksu! :) Vaihdoin myös järjestystä, mutta se ei sitten ollutkaan hyvä, joten vaihdoin kaiken takaisin niinkuin se oli. Ha hah! Joskus voi kai käydä näinkin. Minä lähden nyt kattamaan pöytää. Juhlimme vanhempieni kanssa S:n synttäreitä tänään, koska he ovat poissa viikonloppuna, kun meillä on synttärijuhlat. Huomenna onkin sitten jo perjantai... Sitä odotellessa. :)No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...