Wednesday, 24 June 2015

Syksyn sisustusta...

Joo, kesä ei ole vielä edes kunnolla alkanut (ainakin minä kastuin tänään läpimäräksi vaunulenkillä) ja meikäläinen täällä jo huutelee syksystä. Ha hah! En ole ihan pimahtanut, lupaan, mutta tähän aikaan vuodesta alkavat ilmestyä syksyn katalogit nettiin ja ne vievät väkisinkin ajatukset siis jo kesän jälkeiseen aikaan. Yksi ensimmäisistä ja ainakin minulle odotetuimmista on tanskalaisen Bloomingvillen katalogi. Sitä pääset selailemaan itse täältä.

Minä valitsin sieltä vähän mielenkiintoisia juttuja (kaikki kuvat ovat katalogista) ja näyttää siltä, että väriä on luvassa... Bloomingvillen mallistoissa on aina ihania tekstiilejä, upeita maljakoita ja kauniita valaisimia. Syksyn mallistosta ei puutu mitään näistä. Perusvalikoima sisältää toki skandinaaviseen makuun sopivia harmaita ja vaaleita sävyjä, mutta ne saavat rinnalleen nyt väriä.

Tällä sesongilla sininen on saanut uuden syvemmän sävyn. Olisiko hyvä nimi kenties indigonsininen? Sininen sävy kulkee läpi malliston ja sitä löytyy niin makuuhuoneesta kuin keittiöstäkin. Kodin pienet sisustustuotteet kuten upeat, graafiset ruukutkin ovat saaneet osansa. Tumma sininen on stailattu yhteen rouhean, lämpimänsävyisen puun kanssa. Sen rinnalla on myös haaleampaa sinistä, jos tuo tumma on vähän liian raju omaan makuun. Itse sekoittaisin sinisen eri sävyjä ja yhdistäisin ne harmaan ja vaalean puun kanssa.


Harmaa on malliston kantavia voimia ja sitä löytyy useassa eri sävyssä. Se on myös monipuolisin, koska sopii kaiken kanssa. Varsinkin makuuhuoneen tekstiilit ovat upeita harmaana ja olen myös hullaantunut noihin kulmikkaisiin maljakoihin. Marmorikantinen pöytä jatkaa marmorin voittokulkua ja sitä löytyy keittiöstäkin. Tämä sävy toimii yksin ja yhdessä ja kaikissa kodeissa. Jos et usko, kokeile!


Vihreä tuo luonnon sisälle ja se on samaan aikaan rento ja hienostunut. Metsänvihreä saa rinnalleen kultaa ja messinkiä, mutta mallistosta löytyy myös muita ihania vihreän sävyjä. Minä tykkään vihreästä pienenä aksenttina, joten täytyykin kokeilla mikä vihreän sävy meille sopisi. Kultaisia yksityiskohtia löytyykin jo valmiiksi kaapin uumenista. ;)


Varsinkin vaatteissa viininpunainen on yleensä yksi syksyn suosituimmista sävyistä. Nyt tämä ihana lämmin sävy löytää tiensä myös sisustukseen. Sen kanssa tarjoillaan vaaleanpunaista ja harmaata, enkä voisi itse kuvitella paljon parempaa yhdistelmää. Ripaus kultaa tai kuparia ja valmista on. Tämä kuulostaa ehkä kiinnostavimmalta väriltä, joten katsotaan löytyykö meiltä tänä syksynä viininpunaista. Vaaleanpunaista ja harmaata, kun valikoimasta jo löytyykin. :) Tuo viininpunainen voisikin freesata niitä mukavasti. Jotain uutta pitää aina olla, vai mitä?! 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...