Thursday, 29 October 2015

Hyytävät Halloween kukat...

En yleensä koristele kotia Halloweenia varten. Jotain pientä kenties, mutta hämähäkinseittiä ja luurankoja ei täältä löydy. Vaikka väreihin sopisivatkin! :D Olin aamulla vaunuilemassa pikkuneidin kanssa ja hänen nukkuessaan poimin metsästä kaikenlaisia kuolleita kukkia, lehtiä jne.  En kyllä yhtään tiedä mitä poimin, otin vaan niitä mitkä oli omasta mielestä kauniita. Mikä voisi olla parempi (ja halvempi sekä helpompi) valinta Halloweeniksi kuin kuolleet kukat?! Inspiraatiota sain tässäkin kukkajutussa (jälleen kerran) Kukkala blogista. Kannattaa tsekata mitä Sannalla on ollut tekeillä...

Mielessäni oli asetelmaa varten ruskeat lasipullot ja joku tarjotin, sekä tietty ne kukat. Kotiin tullessa bongasin juuri hankkimani jouluvalot, joissa on todella pienet valot metallilangassa sekä vanhan hopeatarjottimen. Niistähän se asetelma sitten alkoi syntymään. Yhdestä purkista löytyi kastanjoita ja toisesta megaisoja käpyjä. Laitoin nekin mukaan. Vähän syksyistä tunnelmaa tuomaan. Yllättävän helposti siis sain kaiken kasaan. Sitten vain tummia ja vaaleita kukkia ja oksia sekaisin. Osa vähän korkeampia, osa matalampia. Kannattaa ehdottomasti kokeilla - erittäin helppo tehdä omaan makuun sopivaksi. Mielestäni asetelman voi pitää pöydällä vähän pidempäänkin, mutta ei kyllä myöskään yhtään kirpaise, kun sen heittää pois. Ha hah!!

Tässä sitten vähän kuvia lopputuloksesta. Tykkään. Mitäs mieltä te olette? Kuolleet kukat vai kaupan krysanteemikimppu? Kumpi löytyy teidän pöydästä tänä vuonna? 


2 comments:

  1. Siis hyytävän hienot! Subermageet! En olisi noin hienoa kuunaan päivänä saanut rakennettua. Mun pöydältä löytyy kryssa-asetelma, usko tai älä :) :) Blogissa pian!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos, Sanna!! ♥ Oli hyvät inspikset niin tuli helposti tehtyä. Tuskin sun kryssat on kuitenkaan mikään huoltiskimppu. ;) Odotan innolla, että näen.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...