Tuesday, 13 October 2015

Pienen prinsessan palatsi

Lupasin jo vähän aikaa sitten esitellä makuuhuoneessa tapahtuneita uudistuksia. Ikean kuvasto tuli vähän aikaa sitten ja sen jälkeen pikku typyn nurkkaus koki todellisen muutoksen. Näin kuvastossa tuon katoksen (Charmtroll) ja minun oli aivan pakko saada se! Siis aivan pakko. Voitte kuvitella minkälainen pakko tämä oli, kun kerron, että se on vaaleanruskea ja tarkoitti sitä, että harmaa väri joutui väistymään sen tieltä. I know! Nyt vauvalla on siis tuota vaaleanruskeaa - katoksessa ja niihin sopivissa lakanoissa sekä leluissa ja sitten sitä turvallista mustaa ja valkoista ympärillä. Ja onhan siellä vähän pinkkiäkin, että tiedetään pienen prinsessan majailevan siellä. Jonkinlaiset valot tms. haluaisin vielä tuonne katokseen. Ostin niitä Happy Lights palloja kesällä, mutta en oikein tiedä miten saisin ne nätisti roikkumaan sinne. Ehkä ne voisivat vain roikkua tuota vaatekaapin reunaa pitkin. Äh, en oikein tiedä. Täytyy varmaan miettiä jotain muuta ratkaisua...Viime yönä neiti nukkui ensimmäistä kertaa pinnasängyssä. Jee! Olemme harjoitelleet siellä nukkumista päikkäreillä, mutta yötä siellä oltiin sitten vasta viime yönä. Ja hienostihan hän siellä nukkui. Meillä ei todellakaan nukuta vielä mitään kokonaisia öitä vaan herätään vielä muutama kerta yössä syömään. Pian voisi kuitenkin alkaa pitämään "unikoulua", jossa opetellaan yksin nukahtamista ja yösyöttöjen poistamista. Tosin en usko, että hän saa vielä päivällä niin paljon ruokaa, että edes jaksaisi koko yötä ilman maitoa. Eli ehkä ensin lisätään päivällä ruoan määrää ja sitten aletaan harjoittelemaan niitä öitä. :)
Vaatekaappi on aika paljon täydempi kuin silloin, kun sitä on viimeksi täällä esitelty. Ha hah! Tosin silloin vaatteita oli myös laatikossa, kun taas nyt kaikki on henkareilla. Paitsi tietenkin haalarit yms. mitkä ovat liian pitkiä kaappiin, mutta ei niitä ole kuin muutama. Kaikilla tuntuu olevan kuva, että meidän tytöllä on jotenkin paljon vaatteita, mutta tuossa ne kaikki ovat. Ei niitä nyt niin paljon ole, vai mitä?! :) Laitan ne suoraan pyykkikoneesta henkareille, suoristan röyhelöt jne. ettei vaan tarvitse silittää. On ihanaa, että kaikki roikkuu näkyvillä. Niin paljon helpompi nähdä mitä kaapissa yleensäkin on ja millaisia asukokonaisuuksia sieltä saa keräiltyä. Esimerkiksi tälläinen pinkki unelma löytyi sieltä yksi päivä... Vaaleanpunainen verkkapuku on H&M:n, samoin sukat ja panta. Toppaliivi löytyi kirpputorilta ja taitaa olla ulkomailta ostettu. Puhelin olisi ollut täynnä asukuvia, mutta täällä koneella niitä oli vähän vähemmän. Harmi! Ehkä teen joku päivä postauksen meidän pikku fashionistasta niin katsellaan sitten josko niitä asukuviakin löytyisi enemmän.

Palataan vauvajuttuihin sitten vaikka 8kk neuvolalääkärin jälkeen, joka meillä on tämän kuun lopulla. Silloin voidaan katsoa niitä mittoja, taitoja ja muita tärkeitä juttuja. Nyt kuitenkin lähden siivoamaan... Huh!


2 comments:

 1. Teidän tyttö on kyllä niin hurmaava! Aivan ihana pieni prinsessa! ❤ ❤ ❤

  Minusta beige on kaunis väri, ja liputan nykyään juuri näiden rauhallisten värien puolesta. Tuo katos on tosi söpö!

  Toivottavasti pinnisunet sujuvat ja äitikin saa nukuttua! ❤

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, Emilia!! Hän on kyllä aikamoinen hurmuri! ♥
   Joo, ihan kiva tuo beigekin on kyllä. Toimii kivasti noiden muiden värien kanssa ja erityisesti vaaleanpunaisen, jota jokaisen pikku prinsessan huoneessa on oltava edes vähän. :)

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...