Thursday, 22 October 2015

Inspiraatiota pikkuneidin jouluiseen vaatekaappiin...

Tänään on vuorossa pientä joulufiilistelyä. Eihän siihen jouluun nyt oikeastaan ole niin pitkä aika, vai mitä? Pari kuukautta. Pitäähän näitä asioita alkaa suunnittelemaan hyvissä ajoin... :) Ei kuitenkaan katsella mitään sisustuksellisia juttuja, vielä, vaan keskitytään ensin tärkeimpään eli pienen tyttömme ensimmäisen joulun asuun. Ha hah! Tämä joulu on ladattu suurilla odotuksilla, kun voimme vihdoin juhlia sitä omana perheenä, johon nyt kuuluu ihana pikku typymme. Olen jo monta joulua ihaillut kaikkia niitä ihania samettimekkoja, kimallusta, sukkahousuja ja pantoja kaupoissa ja tänä vuonna pääsen vihdoin ostamaan niitä omalle tytölleni. Onnen aiheensa kullakin. ♥

Tein kollaaseja H&M:n jouluihanuuksista - vähän eri värisiä ja tyylisiä. Jokaiselle jotain tyyppisesti. Niitä oli tullut tänään nettikauppaan todella paljon...   Punaista on aika paljon, onhan se kuitenkin perinteinen joulun väri. Sen rinnalla seikkailee sitten vähän vaaleanpunaista, harmaata, ripaus mustaa ja onhan siellä myös kultaakin. Itse ehkä eniten tykkäsinkin tuosta kultaisesta tyllimekosta. Parasta oli, että siihen on yhteenkuuluva panta. Olen yrittänyt pitää tytöllä pantaa melkein joka päivä, jotta tottuu niihin. Pitävät hyvin afron poissa silmiltä. Ha hah! No, eivät ne kiharat ihan vielä silmillä ole, mutta ei sitä tiedä, joku päivä saattavat ollakin ja silloin on hyvä, että hän on tottunut pantoihin.

Kertokaahan mikä kokonaisuuksista oli teidän suosikkinne vai olisitteko kenties yhdistellyt niitä jotenkin muuten?! 

Asukokonaisuus 1 
Harmaa, lyhythihainen trikoomekko näyttäisi ihanalta pilkullisten sukkahousujen kanssa. Neuletakki lämmittää tarvittaessa, tosin mekon allehan voisi myös pukea pitkähihaisen bodyn ja rusettipanta somistaa kokonaisuutta.


Asukokonaisuus 2
Upea kultainen A-linjainen tyllimekko sopii niin jouluun kuin uudeksi vuodeksikin. Siihen löytyy yhteensopiva panta sekä nuo ihanat kimaltavat pikku ballerinat. Kokonaisuuden voi halutessaan "kruunata" kuvioidulla puuvillaneuletakilla. Minun suosikki! ♥


Asukokonaisuus 3
Talvinen kokonaisuus syntyy, kun yhdistetään tämä ihana röyhelöillä koristeltu neulemekko punaisiin sukkahousuihin, karvabootseihin sekä noihin ihaniin tumppuihin ja hattuun. Miten upea kokonaisuudesta tulisikaan, jos siihen vielä lisättäisiin pieni turkisliivi. Oih! Sellainen meiltä löytyisi jo kaapista valmiiksi. Täydellinen asu lumiukkojen ihailuun.


Asukokonaisuus 4
Ajattelin tarjota minimalistisemman vaihtoehdon kaiken tämän punaisen ja tyllin keskelle. Raidallisen neulemekon taskut ovat itse asiassa hopeiset ja yhdistettynä pieniin lakerikenkiin ja pantaan kokonaisuudesta tulee varsin juhlava. Vaikka tämä olisikin normaalisti suosikkini, jouluna minäkin aion vähän sentään poiketa normaalista. :) Silti, ehkä tämä on jonkun teistä mieleen?


Asukokonaisuus 5
Tässä on nyt sitten se alussa mainitsemani samettimekko. Voisiko jouluisempaa ollakaan? Yhdistin siihen sukkahousut, kimaltavat ballerinat ja tuon suloisen karvaliivin. Tämä olisi täydellinen asu isovanhemmilla vierailuun. Perinteinen, silti hauska.


Asukokonaisuus 6
Sitten vähän vaaleanpunaista... Taas nuo ihanat pilkulliset sukkahousut. ♥ Niiden seuraksi ajattelin tuota vaaleanpunaista neulemekkoa. Bolero ja baskeri lämmittävät tarvittaessa. Myös kaunis pusero sopisi tuonne alle todella hyvin. Joku mistä näkyisi kenties vähän pitsikaulusta ja hihansuuta?


Asukokonaisuus 7
Tässä on sitten vähän rennompi asu ja vaihtoehto kaikille noille mekoille. Sydänkuvioinen body täydentyy punaisilla, kimaltavilla leggingseillä ja neuletakilla sekä noilla suloisilla puputossuilla. Taitaa olla myös kaikkein mukavin kokonaisuus päällä... Sopisi hyvin vaikka joulun aikaisiin kyläreissuihin. Niitähän silloin riittää. Ha hah!


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...