Thursday, 26 November 2015

Kaunista, mutta kummallista...

Tiedätte, että tykkään jakaa ruotsalaisia asuntoja Alvhemin, Stadshemin ja muiden kiinteistovälitysten kattavista valikoimista. Tähän asuntoon silmäni osuivat välittömästi. Se oli tuo tumman harmaa seinä, joka ensimmäisenä kiinnitti huomioni. Unelmoin sellaisesta omaan kotiini tällä hetkellä! Tai ainakin seuraavaan kotiin. Asunnossa on paljon muutakin kaunista, mutta myös monta todella kummallista asiaa. :D Halusin silti jakaa sen, koska ainakin minulla alkoi mielikuvitus laukata ja keksin erilaisia variaatioita siitä miten asunnon voisi sisustaa. Rakastan mielikuvitusleikkejä joissa saan sisustaa asuntoa, joko omilla tai kuvitteellisilla kalusteilla. Leikin näitä usein iltaisin, kun pitäisi jo nukkua.
Ha hah!

Tässä on kuvia asunnosta. Laitoin kuviin kommentteja, jotta pääsette mukaan leikkimään. Ja hei, mitäs teille tuli mieleen?? Katselkaa lisäkuvia täältä, jos alkoi kiinnostamaan. Kiitos vaan, Alvhem!!

Tuo harmaa seinä on vaan niin upea!! Kehystetyt kuvat/julisteet tulevat hienosti esille, mutta niiden sijoittelu on vähän... erikoinen. Vaikka ruokapöytä on käytännöllinen tuossa, sille on mielestäni parempi paikka muualla...

Upeat isot ikkunat tekevät asunnosta valoisan, mutta come on, eihän katutasossa oleva asunto voi olla ilman verhoja!!! Vaalea matto rajaa kivasti olohuoneen ja toimii kontrastina tummalle lattialle. 

Kaunis asetelma olohuoneen pienellä pöydällä - juuri niinkuin minäkin haluaisin. Ja salainen ovi harmaalla seinällä onkin vaatekaappi!! Iso yllätys, koska sijainti on aika ihmeellinen? Itse ehkä laittaisin ison peilin tms. oveen, jotta se ei näyttäisi niin ovelta. Ainakin itse haluaisin jotenkin peittää, enkä korostaa sitä. Säilytystila näyttää olevan vähän kortilla asunnossa, joten käytännöllinen tämä vaatekaappi kuitenkin on.

Upea tumma lattia!!! Oletteko muuten huomanneet, että näissä kuvissa ei juuri koskaan näy televisioita? No, minä laittaisin sen joko tämän tuolin vieressä olevalle seinälle tai ehkä sille harmaalle seinälle, koska pöydän siirto toisi lisätilaa olohuoneelle... 

Keittiön pöytä on todella kaunis (ja puu tuo vähän rouheutta sisustukseen) ja vaikka yleensä tykkäänkin, kun käytetään erilaisia tuoleja... nämä eivät sovi yhtään yhteen. :( 

Keittiö on moderni, mutta miksei laattoja ole laitettu tiililadonnalla?! Ehkä kaikki eivät rakasta sitä kuten minä. :D Ruokapöydän siirto muualle, mistä mainitsin ensimmäisessä kuvassa, antaisi tilaa saarekkeelle, joka toisi kaivattua lisätilaa ja vähän peittäisi keittiötä.

Kauniita asetelmia ja siellähän on myös tuo uusi blogien trendikasvi, Pilea ehkä nimeltään. Sen alla on kätevä kärry, jossa voi säilyttää keittiön kauneimpia tavaroita.

Makuuhuone on pieni, mutta siellä on kaikki tarpeellinen eli sänky. Taulut eivät olleet oikein minun mieleeni. Ha hah! En ole oikein varma onko tuolla ollenkaan kaappeja eli sen takia olohuoneessa on ehkä vaatekaappi.

No, tykkään!!!! Upea. ♥

No niin... Nyt päästiin siihen kummalliseen osaan. Mikä huone tämä on?! Se on sisustettu kuvissa pieneksi toimistoksi, mutta minä laittaisin ruokapöydä tähän, ehkä pyöreän pöydän. Alla on pohjakuva, että näette miten se sijoittuu huoneistoon. Leijuvien kaappien tilalle laittaisin lattiasta kattoon olevat valkoiset kaapistot, jotta saataisiin lisää säilytystilaa.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...