Monday, 30 November 2015

Eikä ripaustakaan punaista...

Joulukoteja on monenlaisia, mutta ainakin suomalaisiin joululehtiin tuntuu mahtuvan vain niitä joista löytyy punaista, punaista ja taas vähän punaista. Ei minulla mitään sitä punaista vastaan ole, itsellänikin on pari punaista tyynyä, mutta katselisin mieluusti myös toisenlaisia koteja. Ehkä vähemmän perinteisiä... Ja nyt voin!

Nämä kuvat ovat ruotsalaisen Residence lehden bloggarin kotoa ja siellä ei ole ripaustakaan punaista, mutta joulun tunnelma on silti käsinkosketeltava. Tykkään tosi paljon tuollaisesta luonnonläheisestä, rustiikkisesta tyylistä ja tuollainen minikuusimetsähän tässä on aivan pakko hankkia!! Niin suloinen. Helpostihan tuo tyyli on luotu - luonnon materiaaleja kuten havuja, oksia ja risuja sekä puisia koristeita. Kaikkea ympäröi harmoninen värimaailma ja kauniit kalusteet. Ja mahtuihan mukaan myös diskopallo tuomaan vähän kimallusta joulun pyhiin.

Laitoin jo siis omaan kotiinkin vähän joulua esille - juurikin niiden punaisten tyynyjen muodossa ja lisäsin sekaan vähän koristeitakin. Valoverkko sen sijaan on vielä laittamatta ikkunaan. Samalla pitäisi vaihtaa verhot, joten olen lykännyt tehtävää. :) Laitan kuvia täältä meiltä kunhan saan kaiken valmiiksi ja sitten vielä ne kuvat ensin otettua kaiken tämän harmauden keskellä. 

Nyt katsellaan kuitenkin näitä upeita erilaisia joulukotikuvia ja nautiskellaan!!! Jutun voit lukea täältä.
4 comments:

 1. Oooo rakastan juuri tuota jouluntunnelmaa kuvissa! Ja noita sävyjä, täydellisiä! Meilläkään ei tule mitään punaista kotiin, joulutunnelman saa (onneksi) luotua ilmankin :) hihii!
  xx J

  ReplyDelete
  Replies
  1. Teille tulee varmaan niin kaunista!!! Ja ihan ilman punaistakin.

   Delete
 2. Ihania kuvia sulla täällä blogissasi. En minäkään juuri punaisesta välitä. Rakastan vihreää, valkoista ja harmaata itsekin. Miten voin liittyä sun blogin lukijaksi, jotta voisin seurailla sun touhuja täällä? Oli kiva tavata Kartanon Joulutorilla viime lauantaina. Julkaisen tänään postauksen siitä ja linkitin myös tänne :-) terkuin Riitta / www.nuppuhome.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. No, kiitos ja niin olikin, kiva tavata siis. :D Sama väripaletti miellyttää siis molempia. Ehkä helpoin tapa on seurata Facebookissa? Tosta vasemmalta voi klikata sinne suoraan. Siellä on kaikki blogipäivitykset sekä muutakin mukavaa. Käynkin lukemassa sun postauksen sitten heti, kiitos linkistä!! Oma postaus on vielä työn alla. Ja kuvia tapahtumasta joku kaksi. Katsotaan mitä saan aikaan... Toivottavasti nähdään pian taas!

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...