Tuesday, 17 November 2015

Torilla tavataan...

Joulun alla on niin monia ihania tapahtumia, että ei oikein tiedä miten kaikkiin ehtisikään. Olin viikonloppuna ensimmäistä kertaa Suomen Kädentaidot messuilla Tampereella ja sehän oli aivan huikea paikka ja kokemus! Materiaaleja, valmiita tuotteita ja kaikkea siltä väliltä - oikea askartelijan ja käsillätekijän paratiisi. Ostinkin kauniita helmiä, tarvikkeita korttiaskarteluun sekä ihanaa Paapii Designin kangasta pikkuneidin aarteisiin, joita mummi saa toteuttaa minun niitä keksiessä. Ha hah!! Latasin allaolevan kuvan Paapiin kankaista Facebookiin ja ystäväni tiedusteli heti vointiani, kun nyt noin värikästä laitoin inspiskuvaksi. No, kerrottakoon, että ostin tuollaista oikean alareunan kangasta - mustavalkoisena. :) Eli ei huolta mielenterveydestä! Tosin tykkäsin kyllä myös noista vaaleanpunaisista kankaista tosi paljon. Ja tuollainen sinapinkeltainenkin sopisi meidän typylle, kun on vähän tummempi iho. Jos kiinnostuit näistä ihanuuuksista, kauppa löytyy täältä.


Osan näistä ostamistani helmistä ja korteista löydät muuten Leppävaaran Cafe Latte Spiritin Joulutorilta 28.11. Olen ollut siellä ennenkin kirppistapahtumissa myymässä, mutta nyt olen ekaa kertaa tälläisessä käsityötapahtumassa mukana. Myytävät tuotteet ovat siis itsetehtyjä, vaikka ainakin minun myyntipöydältäni löytyy kyllä muutamia kodin aarteitakin. Niitä on niin paljon... :) En voisi kuvitella paljon tunnelmallisempaa paikkaa järjestää tälläistä toria ja on kiva, kun monta tekijää kokoontuu yhteen paikkaan. Nyt kannattaa ehdottomasti tulla ja täyttää joulupukin säkki itsetehdyillä, kotimaisilla tuotteilla. Ja samalla ilahduttaa tekijää tulemalla moikkaamaan ja kenties vaihtamaan muutaman sanasenkin. Kannatta seurata tapahtumaa Facebookissa, jotta saa parhaat vinkit ja viimeisimmät tiedot niin myytävistä tuotteista kuin kaikesta muustakin. Tuossa oikealla sivupalkissa on tapahtuman mainos, jota klikkaamalla pääsee suoraan Facebookkiin.

Tässä vähän kuvia koruista. Niissä on käytetty erilaisia helmiä, sekä lasihelmiä, että makeanveden helmiä ja sitten mukaan on lisätty vähän kimmellystä ja kilinää. Korttejakin askartelin eilen ison kasan, kuvat vaan jäivät ottamatta. Äh! Ostin messuilta suloisia pöllökuvia ja niistä tulikin tosi kortteja iso kasa. Vielä on tarkoitus tehdä lisää, vähän eläinmaailmaa ja varmasti pari enkelikorttiakin. Toiveitakin saa esittää tuolla kommenttiboksissa. ;)

Äitini tulee mukaani, tietenkin, ja on myös tehtaillut kaikenlaista pehmoista myyntipöytään. Mukaan tulevat mm. nämä ihanat pilkkutyynyt (täydellinen lahja sisustusta rakastavalle ystävälle) sekä kaikenlaista virkattua ihanuutta. Ja hänestähän ei koskaan tiedä, mukaan voi mahtua vielä vaikka mitä muutakin. Yhdessä illassa syntyy jo kaikenlaista - ja tapahtumaan on vielä pari viikkoa. Kyllä siinä ajassa ehtii. ;) Laitan lisää kuvia meidän myytävistä sitten lähempänä h-hetkeä ja muistuttelen teitä itse tapahtumastakin, että saadaan varmasti paikalle suuri joukko ja kaikille joulumieli mukaan. 


 

2 comments:

  1. Ihania luomuksia! Kyllä olette taitavia!

    ReplyDelete
    Replies
    1. No, kiitos!! Toivottavasti nähdään torilla. :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...