Monday, 4 January 2016

Uusi viikko, uusi vuosi ja uudet unelmat...

Uusi vuosi... Uskomatonta, että se koitti jo. Vielä pari kuukautta sitten se tuntui todella kaukaiselta. Ja nyt minun pitäisi mennä takaisin töihin kolmen viikon päästä?! Se taitaakin olla tämän vuoden isoin asia. Odotan sitä kyllä ihan hyvillä mielin - tykkään mielettömästi työstäni ja S jää kotiin pikkuneidin kanssa eli hän saa kuitenkin olla vielä kotona. On varmasti ihanaa, että hän saa viettää aikaa myös isin kanssa ja toisin päin. Ehdimme vielä harjoitella päivittäisiä rutiineja ja erityisesti pakkasille pukemista ja syömistä vielä muutaman viikon ennen töideni alkamista. Ne stressaavat tosin varmaan enemmän minua kuin isiä. Ha hah! Ystäväni ovatkin jo pitkään naureskelleet, että eivät malta odottaa, että näkevät typyn, kun hänet on pukenut isi eikä visualisti-äiti. :) Vauvan kanssa tulee eteen varmasti monta muutakin uutta asiaa tänä vuonna, mutta katsellaan niitä sitten myöhemmin, vaikka ihan omassa postauksessa.
Muutoksia on luvassa myös kotona, koska kävin lauantaina ostamassa uudet tuolit ruokapöydän ympärille. Viime postauksessa olleet harmaat tuolit olivat juuri niin upeat kuin toivoinkin ja ne saapuvat toivottavasti tämän viikon lopulla. Olen etsinyt tuoleja jo pitkään ja nyt ne vihdoin löytyivät Askosta. Samasta paikasta mistä matotkin. Alkaakohan siitä huomaamatta tulemaan jonkinlainen suosikkini... :) Minulla on mielessä myös pari muuta pienempää muutosta. Järjestystä voisi vähän rukata olohuoneessa ja huonekaluja vähän karsia. Haluan ympärilleni tilaa! Tämä tilankaipuu iskee joka vuosi tammikuussa. Joulun krumeluurit vaativat selkeyttä vastapainokseen ja tammikuu on uusi alku kotonakin. Jotain kivaa väriä pitäisi myös saada... Korallinvärinen tyynyliina houkuttelee H&M Homessa. Tai ehkä sittenkin mintunvärinen. Hmm... En oikein osaa päättää millä värillä vuotta aloitella. Pitää ehkä piipahtaa keskustan sisustusliikkeissä haistelemassa vähän uusia tuulia. Tänä vuonna aion mennä ensimmäistä kertaa mm. Olkkariin Mariankadulle ja Pop Up Kemut liikkeeseen Erikinkadulle. Uutta siis sisustuskaupparintamallakin. Ha hah!
Uusi vuosi on myös aika aloittaa uusi, parempi elämä. Eikö niin? Minä aion keskittyä tänä vuonna omaan hyvinvointiin enemmän kuin mihinkään muuhun. Aion pitää itsestäni parempaa huolta kaikella tapaa. Syödä hyvin (vähemmän suklaata, enemmän keittoa), harrastaa mieluista liikuntaa (booiakaa ja lumessa peuhaamista), mutta myös käydä hammaslääkärissä ja kampaajalla vähän säännöllisemmin. Sain joululahjaksi ihanat L'Orealin Nutri Gold kosteusvoiteen ja ihoöljyn. Nekin ovat osa tätä itsestään huolehtimista. Ha hah! Uusia juttuja on siis luvassa kaikilla elämän eri alueilla. Yksi asia ei kuitenkaan muutu - rakkauteni ruotsalaisia kiinteistövälityksiä kohtaan! :D Tämän postauksen kuvat ovat ihanasta, pienestä asunnosta, joka löytyy täältä. Siinä on upea, pehmeä tunnelma. Kauniit laatat keittiön välitilassa. Ja mikä on tuo ihmeellinen kasvi?! Ooh...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...