Joulu on ohi ja uusi vuosi alkamassa...



Jouluni oli aivan ihana. Sain vihdoin rakkaani Suomeen, joka selittänee myös vähäistä blogini päivittämistä... Viikko ennen joulua haimme kuusen, koristeluapua saimme kummitytöltäni, joka oli Suomessa joulun, paketoin paketteja ruskeaan paperiin ja koristelin valkoisin nauhoin ja koristein, söimme jouluruokia ja tietenkin suklaata, nautimme kauniista kodista, hyasinttien ja kuusen tuoksusta, perheen ja ystävien seurasta ja ennen kaikkea yhteisestä ajasta.

Joulupukki tiesi taas mitä ihanaa minulta sattui puuttumaan ja tiesipä hän sellaistakin mitä en itse tiennyt... tai siis muistanut edes puuttuvan. Sain mm. tämän ihanan kirjan "At Home With Country" sekä kaikkia ihania sisustusjuttuja, kodin tekstiilejä jne. Mutta nyt joulu on taas ohi ja on aika alkaa odottamaan uutta vuotta... 

Minun uuden vuoden lupaukseni liittyy blogiini - enemmän aikaa sen kirjoittamiseen ja lisää projekteja, ideoita ja inspiraatioita - minulle ja toivottavasti myös teille. Nyt, kun vain alennusmyynneistä vielä löytyisi se tietokone, jottei aina tarvitsisi tänne äidin ja iskän luokse tulla kirjoittelemaan. :)

Ensi vuodelle on tällä hetkellä suunnitteilla ainakin lisää maalausta ja pientä tuunausta, ehkä hieman järjestyksen vaihtamista olohuoneessa, varmasti lisää kirppisreissuja ja löytöjä, sinistä väriä (tämä vähän yllätti itsenikin, katsotaan miten käy...), viirinauha pitäisi tehdä sekä monta muuta uutta projektia laittaa alulle.

Palataan siis pian asiaan ja katsotaan mitä uusi vuosi tuo tullessaan.

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA!! GOTT NYTT ÅR! HAPPY NEW YEAR!

Comments

Popular Posts