Kesälomamatkailua... Naantali ja Turku

Ensimmäinen virallinen kesälomaviikko on alkanut! Olinhan jo viime viikon lomalla, mutta se oli sairasloma (sijoiltaan mennen polven takia), joten nyt vasta aloitan ihan oikean kesäloman. Ja kesälomamatkailu jatkuu tälläkin viikolla. Maanantaina suunnaksi otettiin Naantali ja Turku...

Naantali pääsi listalle ihanan sisustuskaupan, Living Deauvillen, ansiosta. Ja perille päästyäni ymmärsin miksi kaikki, sisustuslehdistä bloggareihin, ovat tätä kauppaa niin hehkuttaneet. Visualistina katson aina esillepanoja erityisen tarkasti ja täällä tuotteet oli laitettu erityisen kauniisti esille. Värimaailmoja oli luotu vaaleanpunaisten, harmaiden ja valkoisten tuotteiden ympärille.





















Valikoima on samanlainen Loviisan Aitan ja Adalmiinan Helmen kanssa, mutta mukaan mahtuu myös todella kauniita kortteja, mitä en ole missään muualla nähnyt. Esimerkiksi hääkortit olivat aivan upeat!! Toinen erikoisuus oli tuoksuvat käsivoidekynttilät. Kynttilän annetaan palaa ja sitten lämmin steariini käytetään voiteena. Ihanat tuoksuvaihtoehdot!

Itse ostin kaksi erikokoista harmaata sinkkitaloa (uusi keräilykohteeni) sekä upeat mustavalkoiset pioniservetit. Oikeastaan olisin voinut ostaa puoli kauppaa - keittiöpyyhkeet olivat kaikki aivan ihania, samoin erilaiset tuoksukynttilät. Ja kerrankin voin sanoa, että onneksi minulla ei ole lapsia, koska lasten tavarat olivat niin suloisia ja jälleen kerran niin kauniisti esillä, että olisin varmasti "joutunut" ostamaan yhtä sun toista. Ehdottomasti käymisen arvoinen paikka!!



Sisustusostoksilta kaarsimme meren rantaan ja Naantalin vanhaan kaupunkiin. Pääsin verestämään muistoja Naantalin kirkon kupeessa, jossa serkkuni meni naimisiin ollessani kahdeksanvuotias. Sain silloin kunnian olla hänen morsiustyttönsä. Muistan siitä ainoastaan äitini tekemän kauniin valkoisen ja violetin mekon sekä enkelinkiharaiset hiukseni, joista jäi elinikäinen trauma. Ha hah!
Näin sorsaperheen lepäämässä rannalla ja pääskysten istuvan veneiden köysillä.
Ja ne talot... Ihanat, kauniit, vanhat talot... Unelmoin siis myös niissä asumisesta. Tässä muutama suosikkini.

Mintunvärinen suloisuus.




Pinkki unelma.


Harmaa hurmaaja.



Naantalista lähdimme kohti Turkua ja ensimmäinen kohteemme oli Moon River Interior. Nettisivut olivat niin lupaavat... Mutta mutta... On ehkä parempi etten sano tästä mitään sen enempää. Suosittelen ostoksia netissä, jos haluatte jotain ostaa. Nettivalikoima on varmasti parempi kuin mitä "myymälä" tarjosi.

Moon Riverin jälkeen vuorossa oli onneksi huomattava parannus. Turun keskustassa sijaitseva Sisustuksen Koodi on makuuni ehkä hieman liian moderni, mutta klassinen tuotevalikoima houkutteli silti. Näin rakkaani, Kartellin Louis Ghost tuolin, joka on yksi esineistä jonka toivon joku päivä omistavani. Valikoimassa oli myös muita Kartellin tuotteita, William Morrisin printeistä tehtyjä tyynyjä, Missoni Homen tuotteita, Hayn paperitavaraa sekä paljon muuta. Erityisesti halusin katsoa Therese Sennerholtin kortteja. Niitä olikin muutamia, mutta ei kuitenkaan mieleisiäni. Onneksi liikkeen omistaja, aurinkoinen Tomi (jonka olette ehkä nähneet aikoinaan Inno ohjelmassa), kertoi, että lisääkin oli tulossa ja huomasi vielä minun olevan muualta ja sanoi, että niitä voi myös postittaa. Olipas hyvää palvelua.

Koodin jälkeen vuorossa oli vielä vähän shoppailua H&M:ssä, josta löysin vihdoin kesälomahameeni eli neon oranssin pliseeratun sifonkisen polvipituisen hameen. Näin sen Jumbossa ennen lomaani, mutta en sitä silloin ostanut ja nyt onneksi löysin sen. Ihanaa! Ostin myös pastellisävyisen kukkamekon sekä oranssin neuletakin. Nyt voinkin sitten lomailla tyylillä.

Ehkä pukeudun uuteen hameeseeni huomenna, kun edessä on seuraava matka. Tällä kertaa vuorossa on Tampere. Ja siellä Kantriina, Vintage Garden ja muuta mukavaa. Kerron niistä sitten pian lisää. Aurinkoa odotellessa...

Comments

  1. Kiitos Jenna! Oli niin ihanaa kuvattavaa ettei voinut epäonnistua. Pian lisää sillä oltiin tänään Tampereella. :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts