Tervetuloa kotiin uusi vuosi!

Jes, mikä päivä! Uuden vuoden mukana lähtivät kaikki nekin vähäiset joulukoristeet joita minulla oli esillä. Äiti ihmetteli jo pari päivää sitten eikö minulla ollut mitään koristeita, mutta olihan niitä, ne eivät vain olleet punaisia. :) Tänään olenkin sitten, flunssaisesta olosta huolimatta, vaihtanut tekstiilejä (minttu oli päivän väri), kuunnellut argentiinalaista tangoa (en oikein tiedä miksi), heittänyt pikkukuuset maljakoista roskiin ja tietenkin imuroinut, koska ne karistivat tuhat neulasta. Nyt kotona on ihanan raikasta ja jotenkin taas uuden näköistä. Enkä edes vaihtanut järjestystä!! Ha hah! Se kuuluu yleensä perinteenä uuden vuoden alkuun, mutta S saattaisi olla vähän vihainen, jos rupean nyt tässä mahani kanssa vielä siirtelemään sohvia. Äidistä puhumattakaan... :) Väliaikaiseksi tarkoitettu sohvapöytäkin saa ehkä jäädä nyt vielä ainakin vähäksi aikaa, koska se on mielestäni ihan kiva. Pyöreä pöytä jättää kivasti tilaa ympärilleen ja kuitenkin siihen mahtuu tekemään pieniä asetelmia. Sehän on tärkeintä!



Juuri, kun ajattelin, että paljon paremmin eivät asiat voisi olla niin sain pienen, tai oikeastaan aika ison, kukkapaketin äidin mukana luottokukkakaupastani, Kikan kukasta ja katsokaapas mitä siellä oli. Ensinnäkin valkoisia hyasintteja. Sääli vaan, etten haista niitä tämän flunssan kanssa. Ja sitten, jo kaaaaaauan himoitsemani, huonekuusi, joka sopii täydellisesti tuohon kukkapylvään nokkaan. Kiitos ihanat kukkakaupan leidit!! Olen niin onnellinen. Nyt sitten vaan kaikki vinkit tänne päin, että miten tämä pidetään hengissä.

Näissä tunnelmissa onkin hyvä toivotella mukavaa viikonloppua kaikille ja oikein hienoa uutta vuotta!! Minä jään tänne fiilistelemään uutta kotia. :)


Comments

Popular Posts