Uutta, uutta, uutta...

Jes!! Vuosi on saatu hienosti käyntiin ja nyt meillä on kotona jotain uutta ja ihanaa. Nimittäin uudet tuolit ruokapöydän ympärillä. ♥ Olen jo pidempään etsinyt uusia tuoleja ja arponut mitkä mahtaisivat olla hyvät. Nähtyäni nämä ihanuudet Askon kuvastossa tiesin heti, että siinä ne olivat. Askosta onkin tullut nähtävästi uusi suosikkipaikkani. Ha hah! Ensin matot, nyt tuolit... mitähän seuraavaksi? Kävin sitten kuitenkin järkevänä tyttönä katsomassa niitä ensin paikan päällä, mutta istuttuani tuolissa hetken kävin tilaamassa niitä sitten ne neljä kappaletta. Olisi ollut ihana hankkia kuusi tuolia siltä varalta, kun meille tulee vieraita, mutta se olisi mennyt niin paljon yli budjetin, että otin sitten vain ne neljä. Ja toisaalta missä niitä kahta tuolia sitten olisi säilytetty? Kuvissahan ei näy, mutta pöydän päässä on normaalisti tietenkin syöttötuoli. Se ei ollenkaan(!) sovi nyt uusiin tuoleihin ja pitää maalata mahdollisimman pian (harmaaksi). Ha hah!! Siksi se jäi pois kuvista. :) Vähän ne kaksi ylimääräistä tuolia silti kummittelevat mielessäni, joten never say never. Katsotaan, jos ne vaikka löytyisivätkin joku päivä vielä täältä.




Tuolit on verhoiltu kauniilla harmaalla villakankaalla. Onkohan se nyt oikea sana sille kankaalle... No, semmoista vähän huopamaista, niinkuin villakangastakki. :) Ne ovat siis ihanan pehmeät istua. Jalat ovat tammea, samoin kuin meidän ruokapöytä. Eli täydellinen pari! ♥ Olen niin tyytyväinen niihin. Sekä ulkonäköön, että käyttömukavuuteen. Uudet tuolit muuttivat tietenkin myös koko olohuoneen ilmettä uuteen, vähän elegantimpaan suuntaan. Ja sehän ei voi koskaan olla pahasta. Tällä hetkellä olohuoneessa on hyvin harmaata. Sekaan on laitettu vain pieni ripaus vihreää tuikkukuppien ja maljakoiden sekä kynttilöiden ja viherkasvien avulla. Tyynyihin ei ole vielä löytynyt sitä oikeaa aksenttiväriä. Mahtaisikohan viikonloppuna löytyä Ruotsista sopiva inspiraatio... Olemme menossa risteilylle ja en malta odottaa mitä löydämme kaikista Ruotsin ihanista kaupoista. ♥ Esimerkiksi Lagerhaus ja PUB tavaratalon kodinosasto huutelevat varmasti nimeäni. Ja voisin kuvitella, että siellä on myös upea H&M Home myymälä. Ooh, odotan jo innolla...



Hei, ja huomasitteko, että vihdoin sain myös ihanan eukalyptuksen oksan maljakkooni. Kiitos ihanalle tädilleni vielä siitä! ♥ Ei tässä sitten muuta kuin viikonloppua odotellessa. Pianhan se jo sieltä tuleekin. TGIF (soon)! Pikaiset matkaterveiset ja paljon muutakin voi muuten bongata instasta: elisa_homeiswheretheheartis. Unohdan aina mainita tuosta instasta täällä. Jes, nyt vihdoin muistin. :)



Comments

Popular Posts