Jos nyt kuitenkin vielä kerran...

Viime viikkoina on ollut aikaa pohtia, että mitähän sitä tekisi, kun nyt on enemmän aikaa käsillä... Elämä on rauhoittunut ja arki pyörii aika pienien ympyröiden tahdissa. Kotona, ulkona, mummilassa (ei vielä riskiryhmässä) ja kaupassa voi käydä. Muualla ei sitten oikeastaan voikaan. Ja se on ollut oikeastaan jollain tavalla aika hienoa. Ihan eri lailla on tullut ulkoiltua ja nautittua kevään tulosta. Ollaan bongailtu pikku typyn kanssa pyörälenkeillä muuttolintuja, sinivuokkoja ja muita kevään merkkejä. Hänkin täytti viisi nyt maaliskuussa ja oppi sitä seuraavana päivänä ajamaan ilman appareita, joten pyörälenkkejä on ehtinyt jo olla useita sen jälkeen. Joka päivä pitäisi päästä pyöräilemään ja nyt, kun sitä aikaa kerran on, niin miksikäs ei.

Itsekin ajattelin vähän niinkuin hypätä uudestaan pyörän selkään ja lämmitellä tätä blogia uudestaan. Vielä kerran... Se oli yksi niitä asioita joka tuli mieleeni, kun mietin mitä haluaisin tehdä kaikella tällä ajalla. Kirjoittaa sisustamisesta, lapsiperhearjesta, kukista ja kasveista sekä kaikista muista itseä (ja toivottavasti myös teitä) kiinnostavista aiheista. Jakaa ja toivottavasti myös saada vinkkejä, neuvoja ja ohjeita eri aiheista sekä ennen kaikkea vaan tehdä jotain mieluisaa itselle. Joten lähden kokeilemaan mitä tästä vielä tulee.


Mitäköhän muuta tällä ajalla voisi tehdä kuin bloggailla...

Kotona ainakin riittää puuhaa. Vaihdoin vähän aikaa sitten meidän ja tyttäremme makuuhuoneet päittäin, mutta komerot ovat vielä vaihtamatta, joten siinä on ainakin yksi projekti. Huh! Sanoin äidille, että tällä menolla meillä on olohuone yläkerrassa karanteenin päätteeksi. Noh, toivottavasti ei sentään.

Kevät tuo kivaa tekemistä myös pieneen puutarhaani. Olisi ihana hankkia vihdoin grilli ja heti, kun ilmat sallivat niin täytän kukkapenkin kauniilla kukilla, heinillä ja muilla herkuilla. Tarkoitukseni on tilata pihalle kukkia esim. Viherpeukaloilta. Tuollainen vihreä-valkoinen teema olisi aika oman näköinen. Voisin valita esimerkiksi kuvissa näkyvät afrikantähdikin, jaloleinikin, hopeavillakon ja kellopeipin ja lisätä jotain herkkää niiden seuraksi.


Sisällä kasvi-innostus on jo lähtenyt ihan lapasesta ja crazy plant lady on päässyt valloilleen. Leikkasin pari kuukautta sitten lyyraviikunasta latvan pois ja se on lähtenyt kasvamaan kohisten sen jälkeen. Myös latva odottaa maljakossa piiiiiitkien juurien kanssa, että joku istuttaisi sen. Ostin myös pari pientä kultaköynnöstä sekä pilean. Oops! Vihreää on siis luvassa koko kesäksi sisälläkin.

Aion myös laittaa taloutemme kirjanpidon kuntoon. Järkätä kunnon paikat tärkeille papereille, laskuille, kaikkien omille papereille jne. Meillä on jonkinlainen järjestelmä jo nyt, mutta se voisi olla paljon parempi. Ja tämä on niin tärkeä asia, että haluan laittaa sen oikeasti kuntoon!

Näyttää siltä, että hommaa riittää ja jos tähän mennessä onkin ollut aikaa pyöritellä peukaloita niin eipä taida olla kauaa, kun näitä hommia alkaa toteuttamaan. 

Comments

Popular Posts