Synttärisankari

Tänään on mun syntymäpäivä. Vaikka tällä iällä en oikeastaan enää niin päivääni juhlistakaan, niin kyllä se tuntuu oudolta, kun ei voi tavata ystäviä tai kahvitella perheen ja suvun kesken. Aamulla heräsin mökillä ja äitini, isäni ja tyttäreni lauloivat "Paljon onnea vaan". Sanoin, että onneksi en täytä sentään vielä 40. Tyttäreni kysyi sitten "Ai, viisikymmentä sitten?!". Kyllä nauratti.

Oikeastaan ei niin haittaa, että tänä vuonna juhlat jäävät vähän pienemmiksi. Ensi vuonna, kun se 4 ja 0 sitten osuu kohdalle ajattelin järjestää kunnon bileet. En edes muista milloin olisin viimeksi juhlinut ystävieni kanssa synttäreitä oikein kunnolla. Taisi olla 21v. synttärit, kun oikeasti menimme ystävieni kanssa syömään ja juhlimaan. Täyttäessäni 30v. äitini järjesti minulle yllätysjuhlat sukulaisteni luona. Ne olivat ihanat juhlat! Oli kaunis, aurinkoinen päivä ja kaikki oli täydellistä. Sellaista toivon sitten ensi vuodeksikin.

Ihan kohta on Vappukin! Harmi, että kaikki hauskat perinteet täytyy tänä vuonna tehdä huomattavasti pienemmällä mittakaavalla. Me mennään mökille ja juhlitaan perheen kesken. Hyvää ruokaa, simaa, saunomista ja vähän lintubongailua. Selvästi alan olemaan jo aika vanha, kun lintubongailukin on alkanut jo näin paljon kiinnostaa. Ha hah! Pikkuneitikin on aika hyvä bongailija jo. Välillä tosin tuppaavat haukka ja hauki mennä sekaisin, mutta kyllä se siitä. 

Nyt kuitenkin uppoan Netflixin ihanaan maailmaan. Eilen tuli uusi kausi Last Kingdomista. Suosittelen! Saatanpa ottaa vähän suklaatakin... ihan vaan synttäreiden kunniaksi.


Comments

Popular Posts