Lomaterveisiä mökiltä

Viimeinen viikonloppu ennen töihin paluuta ja tästähän kehkeytyi oikein upea. Tänään on oikeasti tuntunut kesälomalta, jolla olen ollut viimeiset kolme viikkoa. Kyllä se aurinko tekee ihmeitä!! Kyllä se töihinmenokin tuntuu jo kyllä ihan kivalta. Elämä alkaa hiljalleen palata takaisin normaaleihin kuvioihin ja se on mahtavaa, vai mitä?



Tulimme mökille Saloon viikonlopuksi. Tänään on laitettu pikkuneidille trampoliini pihalle ja katseltu lintujen pesintäpuuhia. Käen kukkuminenkin kantautuu tuolta vastarannalta. Sellaista ihanan rauhallista meininkiä. Nyt saunotaan ja sitten nukkumaan omaan pikkumökkiin. Tässä näkyy ison mökin lasiveranta ja taustalla meidän ihana pikkumökki. Katsotaan kuinka viileä siellä tulee yöllä. Hrr... 



Kauppareissulla poikkesimme tietenkin iki-ihanassa kukkakaupassa eli Kikan kukka ja lahjassa. Se on niin paras!!! Mahtava valikoima kukkia, upeita maljakoita ja muita piensisustusesineitä.  Sieltä löytyi mm. näitä upeita valkoisia pioneja. Yleensä ne ovat aika tuoksuttomia, mutta nämä upeudet tuoksuvat ihan ruusuilta. Vau!! Olisipa ihana herätä aamulla nämä sängyn vieressä. Kannattaa poiketa, jos olette Salossa päin.



Nyt saunaan! Siellä se lomafiilis löytyy ihan varmasti. Ihanaa viikonloppua kaikille!!! 

Comments

Popular Posts