Västäräkistä vähäsen...

Hei, kevät tulee. Tai siis on jo oikeastaan tullut. Ainakin tänne Maarianhaminaan ja sateen määrästä päätellen myös sinne mannermaan puolelle. Ja jottei menisi ihan vaan toiveajattelun piikkiin niin minulla on todisteet asiasta. :) Me emme olleet tänään töissä, joten kävimme kävelemässä saaren toisella puolen, siellä missä se Pommern purjevene on, jos tiedätte... Ja matkan varrella näkyi niin krookuksia kuin näitä ihanan hentoja lumikellojakin. Sieltä ne nostavat päänsä savisesta maasta kohti auringon lämpimiä säteitä. Jopa upea ritariperhonenkin oli lähtenyt jo aurinkoon liitelemään.



Myös västäräkki on jo bongattu tällä reissulla ja muistattehan miten vanha sanonta menee: "...västäräkistä vähäsen..." eli ihan kohta se kesäkin sieltä sitten tulee. Ehkä ei ihan vielä, mutta ajatellaan positiivisesti ja pian, ihan huomaamatta onkin jo kesä. Kesäksi onkin suunnitteilla kaikkea kivaa - saan vihdoin sisustaa pienen vierasmökkimme, Ruotsiin olisi ihan pakko päästä samoin kuin Tampereelle ja sitten on vielä Fiskarsin Antiikkimarkkinat ja kaikki muut ihanat tapahtumat. Kesällä en kyllä mistään hinnasta lähtisi minnekään etelän lomalle. Vaikka Suomen kesä ei aina se lämpimin olekaan, se on kuitenkin ainutlaatuisen valoisa ja pitkän talven jälkeen kyllä se +20 lämmittää ihan mukavasti sekin, vai mitä?!

Nyt otan kuitenkin Aftonbladetin kanssa tulleen Härligt Hemma liitteen ja alan selailemaan. Josko löytyisi vaikka jotain inspiraatiota sitä mökkiä varten. Meillä on enää yksi työpäivä täällä ja sitten tiistaina tullaankin jo kotiin. Ihanaa!! Ei tässä nyt kai sitten muuta, kuin hyvää, uutta, alkavaa viikkoa kaikille!!!

Comments

Popular Posts