Tuesday, 9 April 2013

Inspiroivia naisia

Kaikilla meillä on unelmia, haaveita ja toiveita tulevaisuuden suhteen. Olen jo ennenkin kertonut, että minun suuri unelmani on oma sisustuskauppa, mutta se tuntuu vielä jotenkin kovin kaukaiselta. Siksi onkin hienoa ja ennen kaikkea inspiroivaa, kun näkee muiden toteuttavan omia unelmiaan ja saavuttavan upeita asioita.

Myös omassa lähipiirissäni on inspiroivia naisia. Läheisistäni yksi muutti juuri Englannista Suomeen, toinen rakentaa taloa ja kolmas totuttelee elämään nyt kahden lapsen äitinä. Kaikkien saavutukset ovat osa heidän unelmaansa ja olen erittäin ylpeä heistä.


Tämän postauksen inspiroivat naiset ovat kaksi bloggaajaa, jotka ovat tehneet unelmistaan totta. MRS JONES blogin Jonna, joka on sisustustoimittaja on viimeisen puolen vuoden aikana julkaissut sisustuskirjan ja nyt aloittaa oman lifestyle nettiputiikin. WAU! Tietenkin hän on ammatinsa puolesta hienoisessa etulyöntiasemassa mahdollisuuksien ja kontaktien puolesta, mutta uskallus yrittää tulee kuitenkin syvemmältä. Seuraan innolla mitä nettipuodista tulee - voin toivottavasti poimia hyödyllisiä vinkkejä hänen matkaltaan. Lisää infoa saatte MRS JONES blogista.

Toinen inspiroiva leidi on Elsass blogista. Hän pisti pystyyn oman pienen korttikaupan ystävänsä kanssa. Idea lähti kivojen korttien puutteesta ja nyt häneltä löytyy aina tilaisuuteen kuin tilaisuuteen sopiva kortti. Ja ihan omatekoinen. Lisää infoa saatte Elsass blogista.

Näistä naisista riittää inspiraatiota. Joku päivä minäkin liityn heidän joukkoonsa. Joku päivä...No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...