Monday, 27 January 2014

Fitness inspistä...

Jep, tammikuu alkaa olla lopuillaan, joten fitness into ja inspiraatio alkavat olla jo monilla aika vähissä. Salit alkavat (kuulemma) tyhjentyä ja liikuntastudioni pukukopissa saa jo kaapinkin. Itse olen onnistunut yllättävän hyvin ylläpitämään innostustani ja käynkin kaksi kertaa viikossa "hoitamassa itseäni". Sehän oli se uuden vuoden lupaukseni "pitää parempaa huolta itsestäni". Tiistaisin on siis ohjelmassa zumbaa ja keskiviikkoisin booiakaa. Ainakin omalla kohdallani olen huomannut, että into säilyy paljon paremmin, kun tekee jotain mistä tykkää. Minä en kävisi salilla vaikka siitä maksettaisiin, mutta dancehall pauhaamaan ja pyöritän pyllyäni muutaman tunnin viikossa oikein iloisena.

On minulla muuten toinenkin keino... Haluatteko nähdä puhelimeni taustakuvan?


Kyllä, itse Jennifer Lopez! Hänellä on upea kroppa, vai mitä?! Kauankohan sitä pyllyä pitää pyörittää, että siitä tulisi tuollainen? Ha hah! Tämän päivän iltiksessä olikin juttua Jenniferin uskomattomasta kropasta ja J-Lon salaisuus on hänen omien sanojensa mukaan: täydellinen itsekuri. Jaiks! Se on ehkä se yksi asia, joka kokonaan puuttuu meikäläisen sanavarastosta. Lisää Jenniferista voi lukea uudesta Glamour lehdestä (Glamour UK). Täytyykin ostaa se heti, kun osuu kohdalle.

Nyt ryhdyn kuitenkin taas hetkeksi sohvaperunaksi ja rupean katsomaan Good Wifea. Tsemppiä kaikille muillekin liikkujille!!! Yhdessä onnistutaan! Hauskaa viikkoa!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...