Tuesday, 14 January 2014

Keittiöunelmia...

Kyllä voi ihminen olla hullu... Unelmoin keittiöremontista!! Se ei sinänsä ole hullua, mutta minähän asun vuokra-asunnossa, joten remontin tekemisessä ei ole mitään järkeä. Mutta minä haluaisin niiiiiiiin paljon kauniin ja tyylikkään keittiön. Juuri sellaisen josta olen aina haaveillut, ei sellaisen minkä joku muu on mahdollisimman halvalla laittanut vuokra-asuntoon (eli kai minä myös haluaisin oman asunnon, mutta ei mennä nyt siihen aiheeseen tai olemme täällä vielä huomennakin).

Tänään unelmoidaan. Eli, jos saisin kuitenkin tehdä sen remontin niin keittiö olisi L-mallinen. Alaakaapit kahdella seinällä ja uuni, jääkaappi jne. jaettu tasaisesti sinne kaappien väleihin/päätyihin. Toisella seinällä olisi yläkaapit mm. tiskikaappi, mutta toinen seinä olisi vapaa yläkaappien hallitsevasta ilmeestä. Sille seinälle haluaisin ehdottomasti sitä suosikkilaattaani (tiedättehän?!) puolet seinästä ja yläpuolen joko maalaisin tai tapetoisin. Näitä kahta tulisi erottamaan avohyllyt. Löysin Pinterestistä kuvan, jossa oli täydelliset laatat ja maalattu seinä ja sitten laitoin todella ammattimaisesti punaiset viivat kuvaamaan hyllyjen paikkaa. Ha hah! No, halusin, että saatte kuvan siitä mitä tarkoitan.


Myös tuollaisen ison valkoisen posliinisen altaan haluaisin unelmakeittiööni. En ole vielä unelmoinut niin pitkälle, että osaisin sanoa mitä materiaalia tasot olisivat tai olisiko keittiössä saareke (todennäköisesti), mutta aika pitkällä ollaan vaikka remonttia ei näy mailla halmeilla. Tämä remontointikuume nostaa päätään aina aika ajoin. Olen viime aikoina miettinyt asunnon ostoa ja haluaisin ostaa sellaisen, jonka saisi remontoida ihan alusta loppuun itse ja oman maun mukaan. En siis missään nimessä haluaisi mitään uudiskohdetta. "Muuttovalmis" on sana myynti-ilmoituksessa, jonka skippaan aina.

Yksi asunto tässä lähellä on myynnissä ja siinä on ihana pohja, johon voisin toteuttaa tämän unelmieni keittiön. Siinä vähän seinää nurin ja uudelleen järjestelyjä ja sinne saisi niin upean kodin ja keittiön. Laitan sen tähän teidänkin nähtäväksi. Ja vielä muutaman inspiskuvan lisää Pinterestistä. Näihin tunnelmiin tällä kertaa. Haaveilu jatkuu...


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...