Tuesday, 21 January 2014

Oksia, sarvia ja kaikkea muuta mielenkiintoista...

Tänään minulla on ollut vähän lyhyempi työpäivä. Tulin kotiin aikeinani siivota eräs lipasto ja tyhjentää siihen tilaa liinavaatteille. No, niin ei sitten käynytkään. Otin sen sijaan pienet ja erittäin makoisat päiväunoset! Ha hah! Kaikki ei aina mene suunnitelmien mukaan. Ehkä ehdin siivoamaan sen vielä vähän myöhemmin, tänään ei kuitenkaan ole mitään katsomisen arvoista telkkarissa. Ennen päikkäreitä ehdin kuitenkin surffailla vähän netissä...

Kylläpä löytyi erikoinen asunto tänään, kiinteistövälitysten sivuilla pyöriessäni. Tai no, asunto itsessään ei ole niin erikoinen, mutta sisustus on. Aivan mahtava tunnelma ja upeita yksityiskohtia. Kaikki varmaan jo tietävät  kuinka paljon rakastan oksia ja nehän tässä ensin osuivatkin silmääni, olohuoneen kauniilla pöydällä. Työpiste ikkunan alla viehätti sekä sijainnillaan, että ihanien pikku esineiden puolesta. Makuusopen puoleinen seinä tyhjine kehyksineen on sekin koruttoman kaunis. Keittiö sen sijaan oli vähän mitäänsanomaton (missä olivat suosikkilaattani?!), mutta ruokapöytä, timanttivalo ikkunalaudalla ja varsinkin tarjoiluvaunu ovat kylläkin kauniit. Ai niin, ja viimeisenä silauksena on eteisen ihana raitatapetti!! Tämän päivän ihanuus löytyi Stadshemin sivuilta. Lisää kuvia löydät täältä.

Löytyikö mitään mistä itse tykkäsitte?!


4 comments:

 1. Lovely home! Looks very Swedish? Caroline

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oh, it is. Well spotted! They certainly have that distinct style. At least the stylists working for these real estate companies do. :)

   Delete
 2. great study space in front of the window!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Yes, it's my favourite feature too!

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...