Wednesday, 1 January 2014

Juhlien jälkeen...

...koittaa arki ja vaikka tänään onkin ollut vapaapäivä niin sen kyllä jotenkin tuntee, että joulun ja uuden vuoden jälkeen pitäisi taas alkaa elämää sitä normaalia arkea. Uusi vuosi on toivottavasti saanut arvoisensa alun. Eilen yöllä, kun katseli taivaalle niin kaunis se tulee ainakin olemaan. Teittekö uuden vuoden lupauksia? Minä lupasin pitää parempaa huolta itsestäni. Ha hah! Sen pitäisi ainakin olla sellainen lupaus, joka on mukava pitää.

Otin eilen ehkä kuusi kuvaa. Ehkä yhtään kattauksesta!!! *harmittaa* Minkälainen bloggaaja luulen olevani, kun en ota kuvia. No, ne vähät mitä otin ovat nyt sitten tässä kuvaamassa uuden vuoden juhliani. Kuppikakkuja, joihin tein ihanat tähtikoristeet (raidalliset vuoat ja tähtiströsselit Madame Etoile), vähän kuplivaa ja oma musta-valkoinen värimaailmani. Hain kukkakaupasta vähän vihreää mm. kirsikkapuun oksia ja tietenkin, kun minusta on kyse niin jotain kimallustakin piti löytyä.

Ei kai tässä nyt sitten muuta kuin oikein ihanaa uutta, alkanutta vuotta kaikille ja sitten vaan sen arjen pyörteisiin. Itsehän sitä päättää minkälaista se arki on - hauskaa, tylsää, inspiroivaa vai puuduttavaa... Elämässä on kuitenkin niin paljon enemmän arkea kuin juhlaa, että on tärkeää tehdä siitä sellaista kuin itse haluaa! Pitäkää se mielessä.

Kuva Pinterest

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...