Sunday, 27 April 2014

Inspiraatio pöydän äärellä...

Minulla on maailman ihanin kirjoituspöytä! Olette ehkä kuulleet siitä jo aikaisemminkin, mutta kyllä siitä varmaan voi toisenkin kerran kirjoitella. Isoisäni vanha kirjoituspöytä on pelastettu hänen vanhasta toimistostaan ja vanha nahkainen (erittäin huonokuntoinen) päällinen vaihdettiin lasiin. Kyllä, tämäkin idea tuli äidiltä. Sieltähän ne parhaat ideat tuntuvat tulevan. Lasi on aivan ihana ja parasta tässä on tietenkin se, että lasin alle saa vaikka mitä. Lasin alla on siis vielä vanha pöytälevy ja siinä valkoinen paperi. Siinä sitten pidän vaihtuvaa inspiraatiokuvien taidenäyttelyä. Vähän niinkuin Pinterest omalla pöydällä. Ha hah!


Olen aina ollut kova tyttö repimään sivuja lehdistä ja varastoimaan niitä milloin mihinkin. Yleensä erilaisiin kansioihin. Olen siis ollut vähän jo Pinterestiä edellä ja kerännyt inspiraatiota talteen ihan manuaalisesti. He vain menivät ja keksivät vähän tehokkaamman tavan. :) No, onneksi, jos vain viitsii niin vieläkin niitä kuvia voi repiä ihan vanhan ajan tyyliin ja niistä olenkin koonnut tämänkertaisen inspispöydän. Kuvat vaihtelevat Pariisin katukuvasta Helsingin puutaloidylliin. Ja väliin mahtuu kaikkea mahdollista siltä väliltä.


Otin tämän viimeisen kuvan ennenkuin pöydälle päätyivät taas läppärini ja läpinäkyvät Palaset säilytysrasiat. Ne tietenkin peittävät osan kuvista, mutta kyllä ne sieltä taas pääsevät esiin, kun läppäri on jossain muualla tai vaihdan vähän rasioiden paikkoja. Nyt tämä tyttö lähtee vaihtamaan verhoja. Ihana auringonpaiste saa aikaan sellaisen energianpuuskan ja ne verhothan on sitten vaihdettava juuri sillä hetkellä. Pieni tunnustus loppuun... taustamusiikkina soi New Kids On The Block. Ha hah haaa!!! Ehkä huominen syntymäpäivä sai minut fiilistelemään sitä "kadotettua nuoruutta". Suosittelen YouTuben ihmeellistä maailmaa. Erityisesti Call It What You Want ja If You Go Away Girl toimivat erittäin hyvin. Iloista sunnuntain jatkoa!!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...